Amelyik munkáltató ezt nem teszi meg, arra büntetés várhat. Január 8-ig, azaz keddig ki kell jelenteni a nyugdíjas dolgozókat a NAV-nál, írja a 24.hu. Ahogy a portál emlékeztet, a kormány a nyugdíjasok foglalkoztatását segítendő januártól eltörölte a nyugdíjas dolgozók utáni szociális hozzájárulási adót és járulékokat, a munkába álló vagy már dolgozó nyugdíjasoknak csak személyi jövedelemadót kell fizetnie a munka után. Viszont eddig nem volt egyértelmű, hogy be kell-e jelenteni a NAV-nak a nyugdíjas dolgozókat.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Unortodox hozzáértés

Nem csak kinézésre hasonlítanak, de a szuksszeszív approximáció módszerének alkalmazásában is társak

Amikor a drága jó Rezsi Sziszi a figyelem középpontjába került, ahonnan a „művész neve is ered” vagy egy tucat rendelet-módosításon keresztül sikerült elérnie – mármint ennyi kihirdetett változata volt – a számára elfogadható (köztönk maradjon egy teljesen értelmetlen és a használatát nemhogy nem segítő, de kifejezetten akadályozó) számla-előírást rittyentsen.
Most itt van ugye a derék APEH utós vezér, a másik retardált barom (na jó abban a körben csak ilynek vannak, kiválóan érvényesülnek a kiválasztódás levei) Tálai, aki megirigyelte a babérokat. Ő is hasonló frekvenciával változtatgatja egy előírás paramétereit, sőt ő igazából az alapelveket is. Ez utóbbinál is már a negyediknél tart.
Természetes ő is segítségként ügyködik; most állítólag a nyugdíjasok alkalmazása segítsége a cél.
S van még egy hasonlóság az alapvetőbb segítség a munkáltatóknak egy csöppet sem burkolt fenyegetést is tartalmaz azok számára, akii esetleg eltévednének az előírások folyamatos változása erdejében! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.