770 milliót csalt el egy budapesti papírgyártó cég, főleg uniós forrásból, de az EU csalás elleni hivatala lebuktatta. Az OLAF, vagyis az Európai Csalás Elleni Hivatal nevét leginkább Tiborcz István és az Elios uniós pályázatainak ügyében hallhatta sokat a magyar olvasóközönség. Abban az ügyben, amelyben hiába állapított meg az uniós hivatal súlyos problémákat, a magyar hatóságok kétszer is bűncselekmény hiányában szüntette meg a nyomozást, a kormány pedig politikai befolyásolással meg sorossággal, meg a hasonló standard dolgokkal vádolta akkor az OLAF-ot.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért vannak a mondásokkal gondok is

de alapvetően Katona szavai meghatározóak

Aki a kicsit nem becsüli … tartja a mondás, ugyanakkor ugye arról is van pár, hogy csak nagyban érdemes csinálni. Vagy hogy stílszerű legyek „ És aki száz meg százezret rabol, bírája lészen annak, akit a szükség garast rabolni kényszerít.”
Hogy ez miről ugrott be – na jó minden nap van rá ok, így persze csak az aktuális az érdekes – megint?
MTI, vel a távirati irodával a Fővárosi Főügyészség közölte, hogy jogerősen többéves szabadságvesztést szabott ki egy az OLAF feljelentése nyomán indult ügyben a Fővárosi Ítélőtábla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.