Egyetlen kérdést tehetett fel a miniszterelnöknek munkatársunk a csütörtöki kormányinfón, mielőtt a kényelmetlen téma miatt végleg beléfojtották a szót. Orbán Viktor szerint nincs ott semmi látnivaló, ahol legközelebbi barátja - egyben az ország leggazdagabb embere - százmilliárdos nagyságrendben nyer el állami megrendeléseket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem kellett volna asszisztálni a sok nem kormánypárti ellenzéki újságírónak ehhez az egyszemélyes monológhoz. Borítékolható volt a gyáva, cinikus, arrogáns, lekezelő, “seggemben a világ” sosem hazudtam még végvári vitéz jellemgyenge performansza.
Ezt is bojkottálni kellett volna, mint annyi mást. Erre is lehet Hofit idézni:
"Figyelték? Milyen hosszan mondta... És milyen keveset."
"Nem akkor kell kiállni, amikor az ember 2 órát tud egyhuzamban beszélni, hanem amikor a mondanivalójának a súlya 2 óra."
RonaGyuri
miért mit vártak??? Ez a retardált dagadt törpe, ha akart volna - amit nyugodtan kizárhatunk - sem tudott volna értelmes választ adni! =))
papa.49
@Eladott Ország: Azoknak akiket beengedtek fel kellett volna tenni a legelején azt a kérdést HOL VAN A TÖBBI ELLENZÉKI PORTÁL, ÉS AZ ÉRTELMETLEN ZAGYVÁLÁS ELŐL KIVONULNI !!!
Talán a csutipatkány azt hiszi, hogy a nép elhiszi neki, hogy a lölő nem fideszes ???
Ha igen akkor igen erősen megkérdőjeleződik, hogy normális lenne !!!
anima
Tervezik a koronát Orbán után vinni a kolostorba, mert a sok turista klottgatyában, meg izé.

Orbán ül egymaga a kolostorban koronával a fején..,.
Anyám borogass !!!

Kereszténysééééég!!!
Üvölti Bayer két kurva anyázás között.
Karmelita jel: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/42/Coat_of_arms_of_the_Carmelite_order_%28simple%29.svg/240px-Coat_of_arms_of_the_Carmelite_order_%28simple%29.svg.png

Zsidó jel: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/42/Coat_of_arms_of_the_Carmelite_order_%28simple%29.svg/240px-Coat_of_arms_of_the_Carmelite_order_%28simple%29.svg.png

Orbán tényleg nem normális!

Meg a húgyagyú Mi hazánk béna nácik.
Még nácizkodni sem tudsz jól, te húgyagyú köcsög!

Szeretnél erőszakoskodni velem?
Én is szeretnék veled - és hidd el, qrvára meglepődnél!
anima
Vannak a szélsőjobbos náci gecik, meg a szélsőbalos kommunista gecik, meg a bűnöző gecik, meg a cigány gecik, meg a zsidó gecik, és vannak a sehonnai bitang náci-kommunista-bűnöző-cigány-zsidó geciket verő gecik.

Sajnálom!
Mit?
Nem akarod tudni, hogy mit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.