2015 óta tervezi-szervezi a kormány az 1971-es budapesti vadászati világkiállítás félcentenáriumára álmodott újabb vadászati világkiállítást. Beruházások sorozata indult és zajlik majd le több tíz milliárd forintból, miközben kiderült: hivatalosan nem is lesz majd világkiállítás az esemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Úgy hiányzik nekünk egy ilyen kiállítás,mint egy falat kenyér! De inkább annyira,mint orbánnak egy váratlan kérdés a milliárdos töklámpás vejkóval,vagy mészárossal kapcsolatban.Azé becarás,hogy ez a banda értelmes,az emberek zömét érintő dolgokra,mint pl az egészségügy,éppencsak annyit szán,hogy nagyon-nagyon döcögve menjenek a dolgok.Annak a pártucat magyar vadásznak kéne Magyarországon megrendezni?Nálunk tökmindegy milyen rendezvény van,sport,vagy bármi egyéb,itt minden veszteséges.Vajon miért?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nem mindegy, hogy hogy hívják?

Ismét egy klasszikus vicc lett aktuális

A vicc: Kohn beül a kedvenc éttermébe, s látja a szomszéd asztalnál milyen szép sonkát esznek. Hívja a pincért: Józsi kérem nekem is hozzon abból a halból! Mire a pincér: de uram az sonka! Mire a Kohn: Kit érdekel, hogyan hívják azt a halat! =))
Hogy ez miből ugrott be?
2015 óta tervezi-szervezi a kormány az 1971-es budapesti vadászati világkiállítás félcentenáriumára álmodott újabb vadászati világkiállítást. Ami a vadászszenvedélyéről híres miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt régi álma. Alsó hangon 50 milliárd forintba kerül!
BIE (Bureau International des Expositions) irodája közölte: „a BIE nem tud róla, hogy akár világkiállításra, akár speciális világkiállításra sor kerülne 2021-ben Magyarországon. ”!
Nos ez egy dolog, de az már nem, hogy a derék Tömjény Sónyi erre közölte: „„Nem mindegy, hogy hogy hívják? Világkiállítás lesz és kész””, majd később az egyik samesza: „nem gond, mert magyarul úgyis annak nevezzük majd, aminek akarjuk”, vagyis a kormány akként tekint rá és akként is fogja hirdetni.”!
Nos ez utóbbit tudjuk, ártunk és qurmányunk szinte mindennel így van! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.