Megtörte a csendet Andy Vajna özvegye. Érzelmesen búcsúzik a producertől.

Közös képpel és érzelmes szavakkal búcsúzik felesége Andy Vajnától

Fotó: Instagram

A tegnap hosszú betegség után eltávozó Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea egy nyilvános Instagram-posztban reagált a történtekre, elköszönve tőle néhány fotó kíséretében. 

Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál. A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon Szeretlek!

(24.hu)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Eladott Ország: Jól leírtad csak ott tévedsz EZ NEM BANDI PÉNZE VOLT, ennek csak egy része kb. 20 % maradhatott nála, a többi számtalan csatornán át elszivárgott mint zápor után a víz !!! Hogy hová azt gondolom nem kell találgatni !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arcmás
Eltartott egy darabig.
De a tervezéshez idő kell.
Segítettek a fideszes piárosok (esetleg maga Habony Árpád?) a tervezésben (az újratervezésben), hogy elfogadhatóan szomorúnak tűnj?
Gondolom majd a vagyonodat is kezelik. Felajánlották? Mert vannak olyanok, akiknek a világ pénze sem elég.
papa.49
@Eladott Ország: Ezek a képek nem most készültek, és nem a szörcsögő vénemberen látszik, hanem a szopócáján, hogy pár évvel korábbiak ...
Eladott Ország
@papa.49: Valóban a képek nem most készültek, de a sámli később is kellett a magasságkülönbség áthidalására. Az ajakkal/kézzel való kényeztetés a papónál korábban is aktuális volt és az idő csak gyengített a helyzeten. De nagy klasszikus idézve: "szopok, nyalok,..
papa.49
@Eladott Ország: Én a spiné nyakán kerestem a tavalyi fotókon látható ráncokat, nincsenek, aztán előkotortam a gép mélyéról egy fotót ami 2014, vagy 2015. készült és akkor nézett így ki a spiné !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.