De honnan lesz erre pénz? Felgyorsulhat a GDP-arányos adósság csökkenése a következő években, így 2021 végére megközelíthetjük a 60 százalékos határt is - derül ki a kormány nemrég megjelent költségvetési kitekintéséből. Bármilyen meglepő, közben az adósság összege folyamatosan emelkedhet, de ezt bőven kompenzálja majd az uniós források jelenlegi durva előfinanszírozásának bezáródása és a gazdasági növekedés. A dokumentum lényege, hogy az uniós forrásokkal kapcsolatban a kormány megköti a saját kezét, hogy ne folyó kiadásokra, hanem adósságcsökkentésre menjen el a több ezermilliárd forint.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az, aki ezt a GDP szamainak ismereteben ezt meri allitani, az vagy eppen le akar nyulni valamilyen lakossagi megtakaritasi format, vagy egyszeruen el akarja lopni a bankban tartott sporolt penzeket, vagy csak egy egyszeru konyvelesi bravurt - Exim bank adossag-kintlevoseget, vagy mas cegek be- ill. kivezeteset a GDP konyveleseben akarja megtenni. Vagyis megint egy oriasi svindlire keszul.
Ezert mondom minden ismerosomnek, baratomnak, es persze a csaladtagoknak is, akiknek meg van egy kis bankbetetjuk, hogy amint lehet, vegyek ki az osszes penzuket, mert a kormanynak a bankokon keresztul hozzaferese van a letetekhez. A bankok lekotelezettek orbannak, mert a puhos engedi oket garazdalkodni a devizahitelesek kozott, cserebe a bankok megengedik, hogy orban turkaljon bele a Jegybankon keresztul a bankok tokejebe...
Ki akarja provokalni ez a szemet a ceausescu sorsat maganak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.