Korábban részletesen írtunk róla, hogy Bayer Zsoltnak személyiségi jog megsértése miatt kell 300 ezer forint fizetnie Hadházy Ákosnak. A fideszes újságíró viszont ezt a pénzt ötforintosokban akarja kifizetni, és ezért gyűjtésbe kezdett. A Hír TV most arról ír, hogy már 200 kilogrammnyi ötforintos gyűlt össze az EchoTV, a Karc FM és a Magyar Idők szerkesztőségében. Volt, aki 30 ezer forintnyi ötforintost hozott, hogy segítse Bayert. Ő azt mondta, hogy "a múlt héten hallottuk a hírt és úgy gondoltuk, hogy egy ilyen méltatlan bírósági ítélettel szemben az a legkevesebb, hogyha segítünk Zsoltnak és így döntöttünk egy páran, hogy segítünk és én elhoztam". Hadházy ugyanakkor jelezte, hogy hiába gyűjti Bayer az ötösöket, a törvény szerint ő csak 50 darabot köteles belőlük elfogadni.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

132 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
bayer elmehet a jo K.anyjaba az 5 forintosaival egyutt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Elfogadom de egyet azért még tegyünk hozzá ...Az ellenzéki politikusok hatalom vágyát ...Pl: A mostani főpolgármester előválasztást ...Már most eltértek a megegyezéstől hogy 2 fordulós választás lesz ... E helyet kettő közzül kell választani ...Ez 50 %-os esély ...Erről is Orbán tehet ??? Mindegyik párt vezér egyben miniszterelnök jelölt is akar lenni ...Midegyik Brüsszel és a migránsok seggét nyalja ...Ezért nem fognak nyerni ..Nekem se kellenek migránsok , inkább elnézem a Fidesz hibáit --visszaéléseit ... ...Így Orbán hátra dőlhet és nézheti a meccset ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Ha ez a maffiaállam marad Magyarország végleg leszakad! Ennek a bűnöző, politikai prostituált bandának a börtönben van a helye és a történelem szemétdombján. A csúti cigányt a társadalmi feszültség hamarosan a börtönbe küldi, a haverjaival együtt!
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Ha az ellenzéki pártok --politikusok nem válltosztatnak a Brüsszeli a migráspárti politikájukon akkor nincs esélyük Orbánt leváltani ...Hányan mennek el egy kormányellenes tüntetésre 10 ezren ??? Egy 2 milliós városban a a 10 ezer csak FÉL % ...Ez is csak azért van mert sok Pesten tanuló egyetemista is tüntet ..Vidéken még FÉl % sincs a kormányellenes tábor ... Nincs jelentős társadalmi feszültség ...Ennyi tüntetőtől nyugodtan alhat Orbán ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Senki sem akarja ide beengedni a migránsokat az országba, arról nem is beszélve hogy nem is maradnának itt, nem tartanak igényt a magyar életszínvonalra. A kormányellenes tábor nagy, a társadalmi feszültség nap mint nap nő. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a tróger bűnöző banda hatalma fenntartása érdekében a sztrájkjogot szétverte. Nem fogják kitölteni a négyéves ciklust. Ez az arrogáns pökhendiség, pofátlanság nem tartható fenn, arról nem beszélve hogy egyre jobban leszakadunk még a régiótól is.
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Még az USA-ban TRUMP is látja Brüsszel migráns simogató politikáját amit az összes Magyar ellenzéki politikus támogat ...Mivel a Szlovákoknak és az Osztrákoknak se kellenének a migránsok itt rekednének mint S Z E R B I Á B A N ...A kormányellenes feszültség mindennap C S Ö K K E N amit ezt a Bpesti tüntetők , a Pécsi -és az -országos útlezárók létszáma is mutatja ... Amiben egyet értünk az ""arrogancia ,pökhendiség ,pofátlanság amit még kihagytál a korrupció , a futbal és stadion őrület , kisvasút S T B ... A 4 -éves ciklust biztos kitöltik sőt ha szerencsétlen ellenzéki politikusaink nem változtatnak saját maguk felszalámizásán a politikájukon még 2022-ben többségbe lesznek ...Hogy sajnos vagy hála isten azt majd még a jövő zenéje ...Ez persze csak az én AMATŐR véleményem és tévedhetek is mert olyan gyorsan pörögnek a világban sőt Európában is a különböző politikai , gazdasági események hogy bármilyen fordulat elképzelhető ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Amerika megvan nélkülünk, hiába próbálják nagy jelentőségű, befolyásos vezetésnek hinni magukat a két ország kapcsolatában. A kutyát nem érdekli az orbáni vezetés. Éppen tegnap este hallottam a rádióban egy szakértőtől, amit minden kicsit tájékozott ember tud: az amerikaiakat annyira érdeklik a magyarok, mint pockot a felcsúti foci. Azt sem tudják, hol van Magyarország, nem szerepelünk az újságok címlapjain. Talán utoljára a rendszerváltáskor írtak többet rólunk. Legközelebb a mai diktatúra bukásakor karol fel majd bennünket az "ámerikai" sajtó. Szabad világban nem sikk királykodni. A magyar emberek kezében van saját sorsuk és nem számíthatnak senki másra ebben a harcban, mint saját magukra. Az Unió nem fog segíteni, mint ahogy Sargentini sem fogja megmenteni az országot a teljes pusztulástól. Csak mi, magyarok állhatunk ki a saját érdekeinkért. Az Audi dolgozói meg merték tenni azt, amit véleményem szerint a legtöbb hazai munkavállaló gondol. Megtették, mégis a mai napig egyedül vannak. Mire várunk? Mi tartja még mindig vissza a hazai munkavállalókat attól, hogy végre nem a kormány játékszabályai szerint játszva felborítsák az asztalt és azt mondják: most volt elég?! A kormány nem ért a szép szóból, mondjuk hát el, amit akarunk az ő nyelvükön. Nyilvánítsunk véleményt hangosan és jól érthetően, Orbán és eltartottjai ugyanis úgy tűnik, másból nem értenek. A játékszabályok felrúgása az egyetlen út, a társadalmi feszültség pedig naponta növekszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.