Korábban részletesen írtunk róla, hogy Bayer Zsoltnak személyiségi jog megsértése miatt kell 300 ezer forint fizetnie Hadházy Ákosnak. A fideszes újságíró viszont ezt a pénzt ötforintosokban akarja kifizetni, és ezért gyűjtésbe kezdett. A Hír TV most arról ír, hogy már 200 kilogrammnyi ötforintos gyűlt össze az EchoTV, a Karc FM és a Magyar Idők szerkesztőségében. Volt, aki 30 ezer forintnyi ötforintost hozott, hogy segítse Bayert. Ő azt mondta, hogy "a múlt héten hallottuk a hírt és úgy gondoltuk, hogy egy ilyen méltatlan bírósági ítélettel szemben az a legkevesebb, hogyha segítünk Zsoltnak és így döntöttünk egy páran, hogy segítünk és én elhoztam". Hadházy ugyanakkor jelezte, hogy hiába gyűjti Bayer az ötösöket, a törvény szerint ő csak 50 darabot köteles belőlük elfogadni.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

132 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
bayer elmehet a jo K.anyjaba az 5 forintosaival egyutt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
bayer elmehet a jo K.anyjaba az 5 forintosaival egyutt.
Eladott Ország
Szerintem még ez a bayerzsoti bekaphatja. Rohadt unalmas, sőt egyenesen bosszantó az állandó alpári fröcsögése, egyre inkább önmaga paródiájává válik ez a szerencsétlen kurzusfirkász.
Clavigo
Vazzze,,,bezsákolnám az egészet,,aztán bajer nyakába akasztanám,,hogy vigye le gyalog Szekszárdra.. Shikarescu biztos segítene ennek a tahónak...húzni,,vagy tólni a zsákot.
Clavigo
@Shikari: Téged megint nem kérdezett senki sem,,Köpőcsésze.
kakaósbögre
jó,akkor mostmár csak be kell dobnia a kerítésen.hic Rhodus,hic salta.ezt megnézném.
Eriksson
Hát ha az ötösöket nem is, de néhány pár vadiúj zoknit csak elfogadna az a szerencsétlen. Rá férne.
mandiner.hu/attachment/0290/289897_kepernyofelvetel_433_.png
Clavigo
@Shikari: 13.09. Nem fizettél annyit ,,hogy leblázoljál,,csicska.
kakaósbögre
mondjuk erősen kétlem hogy egy standard fideszféreg csak így simán besétál egy szerkesztőségbe és otthagy két marék ötforintost.
Clavigo
@Eriksson: @Shikari: Aha...és a lyukas zoknin kívűl ,,van más észrevételetek az üggyel kapcsolatban ? Vagy itt ki is merül az agyi kapacitásotok ?? Az,,hogy miért volt ott,,az már nem jut el az agyatokig.
Eriksson
@Clavigo: Miért? Neked van fogalmad róla?
Clavigo
@Eriksson: Azért ez kemény kérdés volt...… én úgy láttam,,hogy nem a lyukas zokni volt ott a lényeg...De hát kinek ,,mi ragad meg a fejében-agyában... A fontossági sorrendet mindenki magának állítja be.
Nessy
No fene! Ez nem zavarta a "közüzem működését"? Csak úgy besétáltak egy zsákkal a vállukon a hívek? Tessen mondani, szemből is meg profilból is hülyének tetszenek nézni?
Nagy az Isten állatkertje!
Jozefina
Ekkora súllyal a nyakában már jobb lenne ha úszni menne:)!?
Eladott Ország
@Eriksson: @Shikari: Igen, Hadházy Ákos független ellenzéki képviselő zoknija kopott volt, látszik hogy sokat hordta. Megpattant benne egy szem, leszaladt, kilyukadt. Igen, az egy sokat használt zokni volt, amit most szenzációként és elborzasztásul mutogatnak a lyukas zoknik fölött szemet forgató rajongótábornak. Az a lyukas zokni számomra kurvára nem ciki, viszont ebben a fertőben, sokkal inkább emberi. Az a ciki, hogy ez ügy. Hogy ezzel foglalkoznak, ezzel akarnak megalázni egy embert. Akinek ezzel közben a feleségét és a családját is megalázzák. Szerintem Kásler redvás körme, az ciki. Orbán Ráhel eldobált szaros pelenkája ciki. A harminc éve a közösből harácsoló, ám mégis rommá gyűrött ingben-gatyában közlekedő Orbán ciki. A Habony nevű gipszfaragó és gyűlöletgyáros gatyából kilógó valaga ciki. Meg az olyan ember, aki nem a gazdája ellenfeleinek állításaival áll le vitázni, hanem annak lyukas zoknijából (máskor a haja, fogsora, öltözete, szexuális irányultsága, vallása, nemzetisége, politikai hovatartozása okán) fabrikál ügyet a mocskos fizetéséért. Az a vérciki. És ebben a minden korábbi, közmegegyezésen alapuló morális minimumot lehányó országban az a hír, hogy a finkelsteini méreggel operáló állampárt 3 százalékot (=mintegy negyedmillió szavazó) veszített a népszerűségéből. Miközben egy normális világban, ami a miénk már soha nem lesz, egy ilyen bandának legfeljebb összesen lehetne 3%-a, amivel maximum a parlamenti küszöb aljába verdeshetné a fejét. De nem, itt az abnormális lett a normális, a morális deviancia lett az iránytű, a gerincoszlop teljes hiánya pedig az elsőszámú boldogulási tényező.
nevemnick
A mocskos szájú izé szólhat a cöfögősöknek, hogy segítsenek berolnizni azt a 59.950 db ötöst.
:D
Eriksson
@Shikari: 13:28 Ezzel kénytelen vagyok egyetérteni.
dr. prédikátor
@Shikari: Figyuzz cerkóf!!! Hadházynak csak a zoknija volt lyukas!!! De neked meg a fejeden van egy nagy lyuk!!!Román köpőcsésze!!!
csak úgy....
@Shikari: tudod tibim,mi mind a ketten szerencsés emberek vagyunk! nekem ,szerencsémre a fiam nem stupid idióta mint te, és neked az a mázlid,hogy nem én lettem az apád!
neked van apád vagy anyád? lombik tibi?
dr. prédikátor
@Shikari: Egy román köpőcsészével foglalkozni???Ugyan ne röhögtess , zabigyerek. Apád biztos disznó volt , anyád meg ki tudja!!!
colibri
@Eriksson: Miért szerencsétlen? Neked még sosem lyukadt ki zoknid, te szerencsés?
csak úgy....
@Shikari: gondolod,hogy van "buzzancs" ,ki rád utazna ? :)
Sámannus
Azt zsákot kéne a zacskójához kötni, és egy kútba belógászni.
simmering73
Jól tükrözi az ország mentális állapotát.
Eriksson
@Eladott Ország: 13:38 Ízlés kérdése, hogy mi a ciki. Én még otthonra se veszek fel lyukas zoknit. Engem arra tanítottak otthon, hogy mindig rendesen öltözzek fel, ezzel az embertársaimat tisztelem meg.
Az többi süket vaker. Nem kellene ilyen szervilisen mosdatni, mert nem a politikai idétlenségét hánytorgattam fel, csupán a saját magával szembeni mérhetetlen igénytelenségét.
colibri
Pont ezért nem várható pozitív változás Magyarországon, amig egy bayernek tömegesen gyüjtik az aprópénzt... ehhez tényleg nem kell 8 általános, elég az első-másodikat többször járni!
Eriksson
@colibri: De igen. Börzsönyben egy nagy-hideghegyi túrán.
Yoda69
@Eriksson: Honnan tudod hogy ez Hadhazy laba?
Gyanus vagy nekem.
Eladott Ország
@Eriksson: @Shikari: Tudta? A fidesz-kormány regnálása óta
Magyarországon 120 év után megszűnt a társadalombiztosítás, már a kifejezés sem szerepel az Alaptörvényben; ez azt jelenti, hogy az állam senkiért nem vállal szociális kötelezettséget, ellenben annál több kötelességet hárít át az állampolgárokra.
nyomtalanul és következmények nélkül lenyúlták a magyarok 3000 milliárd forintos magánnyugdíj-megtakarítását.
a beígért bürokráciacsökkentés jegyében négyszer annyi államtitkárt tart el ma a magyar adófizető, mint az elmúlt nyolc évben bármikor.
a beharangozott adócsökkentés jegyében csak az első négy évben 30 új adót vezettek be.
az egykulcsos adóval eltörölték a gazdagok magasabb adókulcsát, évi 400 milliárdot hagyva a tehetősek zsebében, egyúttal 400 milliárdos lyukat vágva a költségvetésben.
Magyarország a 4 millió szegény (létminimum alatt élő) országa lett, akik közül egymillióan munkával keresnek kevesebbet, mint a létminimum; csaknem minden tizedik ember, akinek ma Magyarországon van legális munkából származó jövedelme, éhbérért dolgozik.
Orbán Viktor barátai és családja – Mészáros Lőrinc, Andy Vajna, Garancsi István, Csányi Sándor, Tiborcz István – ezzel szemben megsokszorozták vagyonukat ;egyesek a közpénzből gründolt cégeik után külföldön fizetnek adót, százmilliós kárt okozva a magyar államnak.
kiiktatták a demokratikus ellenőrző rendszert, a fékek és ellensúlyok rendszerét, aláásták a bíróságok függetlenségét, akadályozták a független média működését sajátjaikat helyezték csaknem minden kormányzati pozícióba, saját érdekeik szerint változtatták meg a választási törvényt.
utolsók vagyunk az uniós országok között az alkoholos kézfertőtlenítő szer használatában, Magyarországon egy év alatt többen vesztik életüket elkerülhető kórházi fertőzésekben, mint közlekedési balesetben és terrortámadásban.
csak úgy....
@Shikari: ki gyárt ideológiát ,te elmebeteg? rüheltem a komcsikat de ez a bagázs túl tesz mindenen! nem a viktor találta ki az illiberalizmust? mire a buta agyatok ,föl tudja fogni,hogy minre,kinek tapsikoltok...
Eriksson
@Eladott Ország: Jó kis írás, de egy másik cikkhez jobban illene. Itt Bayerról, Hadházyról és az ö kis afférjukról van szó. Meg a velük kapcsolatos észlelésekről.
desiro
A mocskok a beteg kislányért nem mozdultak meg.
A rühes, bolhásnak meg gyűjtik a pénzt.
Eladott Ország
@Eriksson: @Shikari: Tudta? A fidesz-kormány regnálása óta
minden évben nőtt a különbség a minimálbér és a létminimum összege között, a reálbérek vásárlóereje közel harmadával csökkent. Évente körülbelül 100 ember fagy meg, hűl ki a saját lakásában. A reformok olyan jól működnek, hogy 500-800 ezer magyar hagyta el Magyarországot. Bár a magyarok kétharmada ellenzi, 2020-ig összesen 32 stadiont építenek adófizetői pénzből: legalább 215 milliárd forintba fog fájni a köznek, miközben a kórházak adósságállománya 50 milliárd fölött van. Tízszer annyi gazdasági bevándorlót engedtek be Európába és Magyarországra letelepedési kötvény-vásárlás révén, mint ahány menekültet önkéntes alapon be kellene fogadnunk. Magyarországon hetente egy halálos áldozatot szed a nők elleni erőszak: tavaly a szexuális erőszak eseteinek száma közel másfélszeresre, 293-ra nőtt. 2014-ben 329, egy évvel később ennek kétszerese, 670 volt a kapcsolati erőszak miatt indított eljárások száma és duplájára, 293-ra nőtt a női sértettek száma. A nők elleni erőszakos bűncselekmények ötödét partnerük vagy volt partnerük követte el, a halált okozó bűncselekményeknél pedig 29 százalékos volt ez az arány. Ezeket mind magyar emberek követik el, a Fidesz-kormány évek óta nem hajlandó ratifikálni az Isztambuli Egyezményt. Európában példátlan módon több száz milliárd forint veszítette el közpénz-jellegét, az ország nemzeti bankja családi vállalkozásként funkcionál. A pár száz forintos rezsicsökkentés, illetve az energiaszolgáltatók megleckéztetése és az államosítás azt eredményezte, hogy a hasznot korábban csak visszafogottan „talicskázó” multik a barátságtalanná váló közegben a számviteli kiskapuk révén nyakló nélkül kezdték el kilapátolni a cégekből a vagyont, egyszersmind töredékére csökkentve a beruházásokat. A magyarországi beruházások 90%-a uniós támogatással valósul meg, a túlárazott közbeszerzések következetesen ugyanazokat a kormányközeli csoportokat hozzák helyzetbe.
csak úgy....
@Eriksson: azok a képek ,tudod miröl beszélnek!? van még 1-2 "hülye" az országban , akik nem a gennyes ,egyre erösödö és gazdagodó ,neoliberális kormányt támogatják!
persze,minek mondom ezt egy hülyének,hogy elöbb -utóbb ráfarag , majd ha megütötte magát és érzi a maga börén...
Eriksson
@Eladott Ország: Jó kis írás, de egy másik cikkhez jobban illene. Itt Bayerról, Hadházyról és az ö kis afférjukról van szó. Meg a velük kapcsolatos észlelésekről.
Yoda69
@Eriksson: Photoshop.
Ezektol a hazug geciktol minden kitelik. Ne dolj be minden olcso trukknek.
Eriksson
@Yoda69: Biztosan fotoshop. Más nem is lehet. A Berni is az, a zsíros hajával, ápolatlan megjelenésével.
Rockxy
Most mondja bárki, vagy valaki, hogy a politika nem cirkusz!
A lumpenek azonnal ugranak a sajtóértesülésekre.
Miközben az urak odafent eldöntik, hogy mi legyen a proli sorsa.
Eriksson
@Rockxy: Cirkusz kell a népnek! Sokkal egyszerűbb egymást ütni, anyázni, mint komoly dolgokkal foglalkozni. Nem igaz?
Rockxy
@Eriksson: Halkabban, mert még felébrednek, és akkor mi leszünk a legújabb célpont! :D
CsipkeRózsa
Lukas zoknizók, a földön rángatva, húzva-vonva nem csak egy vékony szálú zokni menne tönkre, hanem egy jégzokni is. Fölösleges a szélsőjobb újságírók legnagyobb kifogásait felhasználva ezzel előjönnötök.

Egyébként, ha itt bemutatnátok a rajtatok levő zoknit, biztosan láthatnánk jó pár lukasat is (földön rángatás nélkül is).
Nessy
Panem et circenses! Minél drágább a kenyér, annál több a cirkusz!
Aztán míg azon álmélkodik a plebs, ki lehet lopni a pénztárcát a zsebéből, és felépíteni a személyi kultusszal súlyosbított egyeduralmat!
csak úgy....
@Eriksson: te! ,-hogy is mondjam,hogy ne sértödj...,te félnótás vénember,ki most dönti el,hogy rajtad kívül,mindenki hülye !? hosszú életet kívánok neked ,hogy élvezd...
CsipkeRózsa
@Shikari: A sarkán is megpattanhat egy szem, az megy tovább. Látszik, hogy több helyen elkopott a zokni.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: :) Na megyek fürödni és zoknicsere ! :) a Don kanyar óta viselem...
csak úgy....
@Shikari: Ö akrobata , te meg egy ingyom bingyom táliber...
Eladott Ország
@Shikari: Mert ha valakinek lyukas a zoknija, akkor legjobb, ha befogja a száját, pláne ha olyan képtelenségek miatt emel szót, mint az Európai Ügyészséghez való csatlakozás, vagy a közmédia állampárti einstandolása. Akinek lyukas a zoknija (másutt: kreténbaromállatproli), annak nincs joga számonkérni azokat, akiknek nem tudjuk, hogy lyukas, vagy nem lyukas a zoknija, de fennállásuk óta bizonyíthatóan lopnak, csalnak, hazudnak és azonnal megsértődnek, vagy csuklóból tagadnak, valahányszor ez kiderül.
csak úgy....
@Shikari: lapátold ide elénk az állatorvosi diplomád :) tibim...
egy zokni nem csinál tavaszt , imádom a lyukas cérna zoknikat , ott ki tud kukkolni a bütyköm ,te türüübütyköm! vannak, kiknek a lyukas zoknija is okosabb minte,meg a cimboráid! :)
te fideszes vagy? csak úgy kérdem,mert ez nem igen gyün le rólad ,nem vagy toleráns mint azt harangozza a fönök! ;)
csak úgy....
@Shikari: te mihez értesz,kretén kreténovics tibim!? jaaa...,neked nincs lyukas zoknid! :)
kokopelli
@csak úgy...: Ti vagytok az okai,hogy a Fideszesek gyüjtő brigágja az 5Ft-ért napokig
széttett lábbal dolgozott a "Rókáczi-téren" (nem helyesírási hiba!) Ezt ők úgy nevezik,hogy
"nehéz altesti munka a narancsos zászlóért!" Bravó Fidesz!Miért nem valami frappáns dol-
got eszeltetek ki!? Pl.: tortadobálás a Zsóti pofájára A3-as plakáton! 500 kg is összejött vol-
na fele idő alatt!
karma1
@Eriksson: Ha mar ilyen lelkesen linkelsz be kepeket, tudnal egy olyat is, amin mondjuk az EGESZ ember lathato? Bar az se mond semmit, hiszen a photoshop barkinek elerheto.
magyarbakancs
Címére küldenék 5 méter kender kötelet,sámlival együtt.
Tudja valaki a címét?
karma1
Hahaha, azon rohogok, hogy ezek az idiotak osszegyujtottek ennek a mocskosszaju dagadeknak az 5 forintosokat, a kuszaszem bankja meg KOTELES BEVALTANI! Ez a hulye jol felkopott, aztan alaallt...:o)))
Mit gondol ez a baromarcu magarol? Bar en ezt Hadhazy helyeben ugy ahogy van, felajanlanam valami jotekonysagi celra. Szerintem o is ezt fogja tenni, attol viszont Hadhazy renomeja es az o cselekedete marad meg az emberek agyaban, nem pedig a szarosszaju naci...:o)))))
wpym
@csak úgy...: A hulye agyaval? Az a csoda, hogy letezni tud a fideszes kocsog.
papa.49
Fütyisz szokás egy apró részletem rugóznak hónapokig, ki nem szarja le milyen zokni van a lábán, láttam már főfütyiszest ZOKNI NÉLKÜL IS PÓZOLNI , na és !!!
A kérdés nem ez a kérdés az meddig mer elmenne a csutipatkány a törvének lábbal tiprásában, mikor mondja azt a nép ELÉG VOLT, és eltörli ennek a mocskos aljas rezsimnek még az írmagját is !!!
De tudom azt is lesznek sokan ,,BOB MUNKATÁRSAK,, akik felajánlják a szolgálataikat az következő rendnek, mert nincs gerincük, se emberségük, csak ,,selymes, nagy nyelvük,, !!!
Macskaszem
Hadházy 50 darabot köteles elfogadni, az kb félkiló, a többit dugja fel magának Taplózsolti.
A felajánlás jótékony célra tényleg jó ötlet, mert mondjuk egy alapítványhoz tán nem lesz pofája leborítani 2 mázsa ötforintost.
kokopelli
@wpym: Ismered a mondást?:
"Ahhoz hogy fideszes legyen valaki nem kell okvetlen hülyének lennie,de az nagyon
megkönnyíti a dolgot!" (;-))
papa.49
@karma1: Ki látta ???
Emlékezhetsz a Hadházy is CSAK LÁTHATTA A PAPÍR DOBOZOKAT, BELE NEM NÉZHETETT !!!
karma1
@Macskaszem: Ettol a verprosztotol kitelik, hogy az osszegyujtott otforintosokat nem valtja be a bayer, hogyha Hadhazy jotekony celra ajanlja fel, de akkor viszont az illeto szervezet mehet el vele a bankba, es szerintem a bankban MINDEN esetben kotelesek bevaltani azt a penzt.
arcmás
Hadházy: "feleslegesen gyűjti Bayer az ötforintosokat, a "jogszabály szerint csak ötven darab pénzérmét köteles bárkitől elfogadnia, ha pedig Bayer Zsolt ezt nem veszi figyelembe, külön végrehajtást indít ellene, hogy normálisan törlessze a bánatpénzt."
Ennyi.
Eriksson
Minden ellentétes érvvel szemben a két mázsa ötforintos komoly erkölcsi elégtétel Bayer számára. Sokkal inkább, mint Hadházinak a megnyert per.
S azt nem állíthatja senki, hogy Orbán gyűjtötte volna neki, vagy, hogy az ő parancsára történt az össznépi megmozdulás.
nezelodo
Helyes, csak emelgessék azok, akik gyűjtötték, más teljesítményt úgysem tudnak felmutatni. Akkor lenne teljes a történet, ha egyik keresztény, egykori békepapjukkal meg is áldatnák a gyűjteményt, zsóti mocskos szájával együtt.
desiro
@csak úgy...: Ne foglalkozz vele, azt sem tudja mit jelent a liberalizmus!
Macskaszem
@Eriksson: bayerzsótinak nem lehet erkölcsi elégtétele, mert erkölcse sincsen. Abba se vagyok biztos, hogy össznépi megmozdulás történt. A pöttyössegű amorózó, vagy bármelyik csókos bankár fél perc alatt meg tud oldani ilyen aprópénz problémát.
namihami
@Eriksson: ""... komoly erkölcsi (már ez haha) elégtétel...""
Ezt kifejtenéd bővebben? Miért is?
Az pedig, hogy ezt már nem kell a Füstinek a Magyar Közlönyben mdgjelentetni, ez nem más, mint a cselédség gerinctelensége. Már az se kell, hogy előírják nekik, parancs nélkül hajlonganak. A szolga előre tudja, hogy a gazdának mi esne jól.
Tehát ez egy közönséges megfelelési dutin.
namihami
A fene egye meg ezt a telefonklaviatúrát. Figyelem, de így is becsúszik egy-egy betűbaki.
desiro
@Yoda69: Hát a 888-tól mit vártatok, meg ettől a sok náci majomtól.
desiro
@durbincs: TE HÜLYE VAGY, NE ÍRJ NEM VÁLASZOLOK.
Eriksson
@Macskaszem: Minden leheccséges. A képzelet csodákra képes.
Eriksson
@namihami: Nem értem kristálytisztán a szavaid, de megpróbálom.
Bayernak ez az össznépi pénzgyűjtés bizonyítja, hogy jó úton jár. Ha Hadházy kapott volna két zsák zoknit a szimpatizánsaitól, az meg az ő igazát.
kokopelli
@Mirabilis: Amikor a német nép az Adolfot választotta,akkor Adolf jó úton járt! Sztálin is,
Rákosi is,E.Honecker is, és en block a délamerikai demokratikus diktátorok is! (;-))
..ezeket a ß@rkupacokat is a többség (állítólag) választotta meg
...a történelem megismétli önmagát ,mert amíg ß@r van addig verebek is vannak!?
Eladott Ország
@kokopelli: Ezeket a fidesz szarokat nem választotta meg senki, önmagukat választották meg csalással.
namihami
@Eriksson: Ez nem össznépi. Ez max. 23%-os, de még azok közül se biztos, hogy mind odament. Tehát az "" össznép"", nagy jóindulattal, mondjuk, 10-12%. Ennyi pedig csak fidesz-elvakult.
Qqberci
Be kell rakni ét zsákba és jól odab@szni zsóti két vállára...
gulyasgyula
Ennyi pénzt Hadházi nem bír el , még sérve lesz ...
Eriksson
@namihami: Az össznépit úgy értelmezed, ahogy akarod. Amikor leírtam, én azoknak a népeknek az összességére gondoltam, akik az ötforintosokat gyűjtötték.
Én meg azt nem értem, hogy honnan ez a 23%-os érv? Minek, kinek a 23%-a? És mennyi a bázis? Mennyi a 23% 10-12%-a?
Ezek csak számok, ha eggyel arrább ütsz le egy számot, akkor az már nem annyi. Ugye? Szavakkal kel kifejezni az érveket, ahol egy betű elütése nem okoz zavart, s az állítás még érthető.
SystemError
Gyűjtés haha, de megható és egyben mekkora visszavágás. Ezzel most lényegi igazságot lett Bayer fajtársunk. Jó hát nem csak tapló szegény, hanem közönséges és kisstílű is. Valahol ezek egymásból is következnek. Persze a fidesz általános törvénykövető mentalitása, magatartása is tetten érhető jogerős birósági döntés után... :)
Eladott Ország
@gulyasgyula: 1 db 5-Ft-os az 4,2 gramm, azaz 300 ezer Ft az 60000 x 4,2 = 252.000 gramm= 252 kg = 2,52 mázsa ötforintos.
A jogszabályi előírás alapján a hitelintézetek és a postahivatalok a forgalomban lévő forintbankjegyeket és forintérméket – egy alkalommal legfeljebb 50 darabot – kötelesek más címletű forintbankjegyre, illetve – legfeljebb 100 darabig - forintérmére átváltani. A 60 ezer Ft ötforintost 60000/50 = 1200 nap alatt váltja fel neki a posta, 3,29 év-be kerül ha vasárnap is megy a postára Hadházy. Szerintem Hadházy sem köteles elfogadni 50 db-nál több ötforintost.
Lepényleső
...a többit akár köthetik a némethez,aztán tegye meg,hogy vad vízen evez?
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Ez a pénz egy bíróság által megítélt büntetés aminél a bíróság nem kötötte ki hogy milyen címletekben kell megfizetni ...Ha Bayer házhoz viszi és beteszi kerítésen át a Hadházi udvarára , Hadházi azt csinál vele amit akar ...Ezt hívják úgy hogy : joghézag ...
gulyasgyula
@csak úgy...: ...Hadházi egy ""röpülős ""ez nagyon drága sport ...Minden fölszállás előtt a gépátvizsgálás 300 ezer forint ...Ezért nem telik neki új zoknira a havi 2 milliós képviselői tiszteletdíjából ...Majd ha miniszter lesz több millióból neki is telik is új zoknira ...Ha az ősszel Orbántól kapott HAVI + 300 ezer forintot a többi képviselővel együtt nem vette volna fel MÉG ZOKNIJA SE LENNE ::::::...
SystemError
@durbincs: Elfogyott a hígító Shikaka pudlikája? Magadtól is lekapod neki a habot vagy csak ha kéri?
arcmás
Bayer Zsolt, szenved. Amikor egyedül van üvölt és a falat veri kínjába.
Hiába veri a nyálát, meg jópofizik, ez a tüske örökre benne marad, és egyre mélyebbre kerül...
arcmás
A megalázottság tüskéje mély sebeket ejt, és csúnya hegeket hagy az ember lelkén.
gulyasgyula
@Horizont: ...Előtte több tanú előtt leméri kilóra , aztán egy közjegyzőnél hitelesített ajánlott levélben jelzi mikor kívánja átadni a pénz ...Ha hadházi nem veszi át a levelet a postástól a 4-dik kézbesítés után átvetnek tekinthető és akár az udvarára akár egy közraktárba ügyvédi megbizásal elhelyezhető ...Aztán azt csinál vele Hadházi amit akar ...persze ennek lesz költsége Bayer számára de valahogy majd ki nyögi ...Természetesen az összeset videóval megörökítik az utókor számára ...
csipetke
Ha bayer egy kicsit is tájékozott lenne,akkor tudhatná,hogy Hadházy nem köteles átvenni apróban a megítélt összeget.Ezzel is csak a hülyeségét fitogtatja.De mit lehet várni az "ötöskétől"?Ez a fidesz színvonala.
arcmás
Mayer Zsóti, ezt beszoptad, mikor veszed már észre?
Minél többet kavarsz, annál mélyebbre ásod magad.
arcmás
(A Mayer nem elírás: a műmájer rövidebb, névszerű alakja)
kokopelli
@Yoda69: Ha az ő lába lenne,akkor azt úgy vették volna fel,hogy bizonyíthatnák is!
Régi trükk,de inkább gyerekes,idióta probálkozás! Csak nem a Birnbaum-Finkelstein
páros ß@rán született?Ez még belefért a milliókba került náci-vágású propagandába?
namihami
@Eriksson: A választásra jogosultak számának a 23%-a.
A többi ebből következik.
Borsodi
Olaszországban egy ilyen mocskolódó,pökhendi szar alaknak már a nyelvét kivágták volna nem,hogy pénzt gyűjtenek neki.
www.youtube.com/watch?v=NCkmLRo7NAI
gulyasgyula
@Horizont: ...A nagyok játékában mi csak külsősök lehetünk ...Bayer-ért nem rajongok de Hadházi múltját ismerve inkább undorodok tőle ... Olvasd :"" Hadházi másik élete "" .és lehet hogy megértesz ...
gulyasgyula
@Horizont: ...Azt írod ""az emberek barmok hogy gyűjtenek neki """...Lehet hogy ennyire undorodnak Hadházi-tól ...??? Az eddigi viselkedésével ezt érte el ...Nem véletlen próbál a hatalomba jutni ...EZ AZ UTOLSÓ ESÉLYE ...EDDIG IS LISTÁN KERÜLT a parlamentbe de legközelebb Széll Bernivel együt labdába se rugnak ...WWW..HADHÁZI ÁKOS MÁSIK ÉLTE :!!!
karma1
@Eriksson: Mirol hablatyolsz te szerencsetlen!? Milyen erkolcsi elegtetelrol beszelsz bayer eseteben? Mikor voltak erkolcsei? Az nem zavar, hogy birosag mondta ki, hogy tetu volt Hadhazyval szemben?
Hat teged csak az igazsag zavar, ugye?
karma1
@papa.49: 10.35-re: Mert az is tenyhamisitas volt, meg ez is.
Eriksson
@namihami: Amennyiben a szám hiteles. De nem lehet pontosan tudni, mert az se mindegy, hogy melyik közvélemény-kutató állítja.
Eriksson
@karma1: Csak sajnálni tudlak, ha nem tudod felfogni a szavak és a történések valódi értelmét. Az igazság nem mindig az, amit elképzelsz magadnak. Hogy ki a szerencsétlen, ez esetben nem képezi vita tárgyát.
Eladott Ország
@gulyasgyula: tegnap, 16:50; Miközben Bayer Zsolt ötforintosokban tarhálja össze a Hadházy Ákosnak fizetendő sérelemdíjat (milyen ügyes húzás az idiótákkal kifizettetni az összeget! Remélem, lesznek önkéntesek az apró cipelésére is, ugyanis nem lenne szerencsés, ha a nemzeti kereszteslovag heresérvet kapna az összeg leszállítása közben. Bár jobb lenne, ha a bíróság kötelezné Bayert a banki utalással történő fizetésre, úgy legalább eltölthetne pár vidám napot a bankban), Szolnokon megfenyegettek egy szálláshely tulajdonost, mert az momentumosoknak akarta kiadni az ingatlant. Jó lesz ez, csak így tovább! Nem vagyunk messze attól az időtől, amikor majd jeleket pingálnak a nem fideszhívők házaira, majd először eltűrt, később hazafias cselekedet lesz a nyílt utcán meglincselni mindenkit, aki nem borul le a rablóvezér lúdtalpas lábai elé. Ezeket a fidesz által hozott joghézagokat úgy lehet megszüntetni, hogy a bűnöző és politikai prostituált bandát börtönbe zárjuk. Nem fog egy kisebbség egy egész országot szopatni. Ennyi!
gulyasgyula
@Horizont: ...Örülök hogy ilyen tájékozott vagy ...Tavaly ősz óta gyűjt és még mindig 280 ezernél tart pedig eleinte sokan segítettek neki , de többiek belátták hogy ez nem kell az embereknek és abba hagyták a gyűjtést ...Vajon miért ??? A nép többségének elege volt az 50-éves Orosz megszállásból most nem kell helyette BRÜSSZEL ÉS A MIGRÁNSOK ...Hadházi azért erőlködik mert ha most nem jut be a politikai hatalomba neki és Széll Berninek vége , mehet macskát gyógyítani ...Olvasd már el """WWW: HADHÁZI ÁKOS MÁSIK ÉLETE ...Majd megérted mitől hiteltelen miért pofozta fel a párttársa is az üzlettársát is meglopta .. ...Egy undorító parazita ...
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Erre nem gondolt a bíróság és emiatt nem lesz még egy tárgyalás ...Hogy milyen világ jön --lesz kinek a házára pingálnak jeleket azt nem tudom de amíg az ellenzéki politikusok nem a lakosság egyrészének érdekeit képviselik , hanem Brüsszel és migránsokét addig Orbán nyugodtan kávézhat és jobb meggondolni miket írogatunk mert a kormány heckerjei mát betudják azonosítani a számukra nem kedvező hirt közlő gépeket ...hogy ki ül a gépnél az még kérdéses ...Ellőbb utóbb a túl erőszakosnak tűnő fotelforradalmárok ideje lejár ...
Eriksson
@Horizont: 06:21 Látom, megint kezded. Miért nem tudod egyszer úgy érteni a leírtakat, ahogy azok le vannak írva?
De ha érteni akarod, akkor javaslom, hogy gondolj bele: Ha te mondjuk teszel valamit és azt sok ember üdvözli, akkor azt az érzetet keltheti benned, hogy jó úton jársz.
De ha mondjuk soha nem tettél olyat, ami sokak megelégedésére szolgált, akkor nem is tudhatod milyen az az erkölcsi elismerés.
Eriksson
@Eladott Ország: Egyik ötletesebb, mint a másik. Nem lehetne mégis valami újabbat?
CsipkeRózsa
Adóbevallást kell tennie erről a koldulós-összegről?
Eriksson
@Horizont: Mi nem egyértelmű ezen?
"Bayernak ez az össznépi pénzgyűjtés bizonyítja, hogy jó úton jár."
Úgy értsd, ahogy írva van. Nem nekem bizonyítja a történés, hogy Bayer jó úton jár, hanem Bayernak magának.
Ha azt írtam volna, hogy nekem ez az össznépi pénzgyűjtés azt bizonyítja, hogy Bayer tényleg jó úton jár, akkor esetleg félreérthető lett volna. De így? Szóval csak tényt írtam le.
Neked meg azt javaslom, hogy előbb értőn olvass, gyűlöletmentesen értelmezz, s csak azután írj.
Én nagyon nem szeretem a durva jelzőket, de ez esetben teljesen egyetértek Bayerral, mert amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Ezt a palávert nem ő kezdeményezte, hanem az a kis mocskosszájú ribi. Oszt még neki áll feljebb.
sokanvagyunk
Ebben a balhéban mindegyik résztvevőnek grammokban mérhető az esze.
Eriksson
@Horizont: Szerinted van értelme vérre menően ölre menni egy megtörtént eseten, melyen úgysem lehet változtatni?
Elmondtad a véleményed, én is elmondtam. Slussz.
Eriksson
@Horizont: Semmi baj nem volna ha egyszerűen véleményt cserélnénk. De veled nem lehet békességben, bárhogy szeretném. Legfőbb érved mindig a támadás, bármilyen témában megtalálod a lehetőséget.
A magam véleménye leginkább a tények megismerésén alapul, nem más személyek durva minősítgetésén. Kivéve, ha provokálnak.
Eriksson
@Horizont: Erről a véleményről mi a véleményed?

Horizont
@Eriksson: Bayer jó úton jár??? Te szentséges atyaúristen hát milyen ember vagy te???

ma, 06:21
csak úgy....
@Horizont: Ön,- ezek szerint csípi a hülye vénembereket ! :) csak @Eriksson:ból kiindulva ,látatlanból ! :) Egy darabíg lehet vele spórolni az alacsony vérnyomira való tablattákat ,de kockázatos! ;)
SystemError
@Horizont: Az a kedvencem benne, ahogyan előadja a savazós bácsit ezzel a dörgölődzéssel.. Igaz sokszor mondaton belűl üti a saját szavát. Az viszont borítékolható, ami az egyiknél érv az a másiknál ellenérv. Ez szerintem dunába lökött zsidók mellett is elkezdené, hogy "tulajdonképpen megérdemelték, de most miért vagy ilyen velem...":) Ha szeretsz sajtreszelővel beszélgetni, akkor minimum 5 darab egyszerre! :) Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy nem taktika, amennyit ez is tt van...
SystemError
@csak úgy...: Hallgatnom kellett volna rád múltkor, de már végigcsináltam, ha belekezdtem. Sajnos ez van szeretek a saját bőrömön tapasztalni, az marad meg örökre..:)
libellle
@Shikari:"Aki így jár az egy igénytelen pöcs. Ne az ügyészségen lovagoljon hanem vegyen zoknitm Tisztát és nem lukasat." phu micsoda fontossági sorrend. Igen igaz amit irtál, akinek lukas a zokni na ja tényleg nem igényes. Ellenben mit is lehetne mondani viktorodra aki minden alkalommal ugy néz ki mint akit a szemetesböl mászott ki. Az egész EP már ezen röhög.
csak úgy....
@SystemError: Nyugi-nyugi! :) én sem hallgatok soha senkire ,pedig már nem igen szeretek megdöbbenni!
Eladott Ország
@gulyasgyula: tegnap, 09:26; A Fidesz sikere az ellenzéki pártok fölött abból fakad, hogy a fidesz nem politikai párt, hanem egy maffia. Egy politikai párt – lényegéből fakadóan – soha nem tud akkora fegyelmet fölmutatni, soha nem tud olyan szervezettséget megvalósítani, mint a mindenható keresztapa vezetésével működő maffia. Az pedig már tényleg a lehetetlenség birodalmába tartozik, ha több párttól várunk ilyesfajta összehangolt szervezettséget és fegyelmet. A fidesznek csak azt kellett fölismernie, hogy politikai pártok nem tudnak olyan fegyelmezett egységbe tömörülni, mint egy maffia, és ezt a felismerést kellett választási törvénybe öntenie. Kétharmadával meg is tehette. Miután a politikai pártoknak egy nyomasztó anyagi erővel rendelkező, eszközökben nem válogató, katonai hierarchiájú és fegyelmű maffiát kellene legyőzni egy választásnak nevezett cirkuszban, borítékolható, hogy ez jogi eszközökkel nem fog menni. Egyetlen megoldás van, ha valaki/valakik rájuk borítják az asztalt. De hogy ezt az asztalborogatást kik, mikor, milyen körülmények között és milyen áldozatok árán fogják megvalósítani – ha egyáltalán –, azt nem tudom. Az asztalborogatás nélkül minden marad a régiben, csak az elvtársurak lesznek egyre gátlástalanabban, arcátlanabban és embertelenebbek, pofátlanabbak. A fidesz 2/3 -a eleve egy választási csalás eredménye... a fidesz támogatottsága a teljes választói réteg tekintetében a saját bejelentésük szerint is 31 % os... és ebből csak papíron csináltak maguknak 2/3-os parlamenti többséget kihasználva azt, hogy a magyar lakosság többsége az összes pártot elutasítja mára.
kokopelli
@Yoda69: ..nekem a fityisz-pribékek ujjongása a "most az ötösökkel egy nagy dobás volt",
az általános iskola évzáróit ill. a müsoros estjeit juttatták eszembe! A szülői bizottság vezető-
inek porontyai énekeltek szólót,aminek hallatára az iskola cicája sírva mentette kölkeit,de a
mamák életük legerősebb és leghosszabb orgazmusát mondhatták (végre) magukéknak!
..ergó az ötforintos baromságnak is meg voltak az élvezői,akik lehet hogy a sajátjukat csak
szimulálták,mint az örömlányok a parkban?...neemtoom,de azé biztos vagyok benne! (;-))
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Elfogadom de egyet azért még tegyünk hozzá ...Az ellenzéki politikusok hatalom vágyát ...Pl: A mostani főpolgármester előválasztást ...Már most eltértek a megegyezéstől hogy 2 fordulós választás lesz ... E helyet kettő közzül kell választani ...Ez 50 %-os esély ...Erről is Orbán tehet ??? Mindegyik párt vezér egyben miniszterelnök jelölt is akar lenni ...Midegyik Brüsszel és a migránsok seggét nyalja ...Ezért nem fognak nyerni ..Nekem se kellenek migránsok , inkább elnézem a Fidesz hibáit --visszaéléseit ... ...Így Orbán hátra dőlhet és nézheti a meccset ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Ha ez a maffiaállam marad Magyarország végleg leszakad! Ennek a bűnöző, politikai prostituált bandának a börtönben van a helye és a történelem szemétdombján. A csúti cigányt a társadalmi feszültség hamarosan a börtönbe küldi, a haverjaival együtt!
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Ha az ellenzéki pártok --politikusok nem válltosztatnak a Brüsszeli a migráspárti politikájukon akkor nincs esélyük Orbánt leváltani ...Hányan mennek el egy kormányellenes tüntetésre 10 ezren ??? Egy 2 milliós városban a a 10 ezer csak FÉL % ...Ez is csak azért van mert sok Pesten tanuló egyetemista is tüntet ..Vidéken még FÉl % sincs a kormányellenes tábor ... Nincs jelentős társadalmi feszültség ...Ennyi tüntetőtől nyugodtan alhat Orbán ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Senki sem akarja ide beengedni a migránsokat az országba, arról nem is beszélve hogy nem is maradnának itt, nem tartanak igényt a magyar életszínvonalra. A kormányellenes tábor nagy, a társadalmi feszültség nap mint nap nő. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a tróger bűnöző banda hatalma fenntartása érdekében a sztrájkjogot szétverte. Nem fogják kitölteni a négyéves ciklust. Ez az arrogáns pökhendiség, pofátlanság nem tartható fenn, arról nem beszélve hogy egyre jobban leszakadunk még a régiótól is.
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Még az USA-ban TRUMP is látja Brüsszel migráns simogató politikáját amit az összes Magyar ellenzéki politikus támogat ...Mivel a Szlovákoknak és az Osztrákoknak se kellenének a migránsok itt rekednének mint S Z E R B I Á B A N ...A kormányellenes feszültség mindennap C S Ö K K E N amit ezt a Bpesti tüntetők , a Pécsi -és az -országos útlezárók létszáma is mutatja ... Amiben egyet értünk az ""arrogancia ,pökhendiség ,pofátlanság amit még kihagytál a korrupció , a futbal és stadion őrület , kisvasút S T B ... A 4 -éves ciklust biztos kitöltik sőt ha szerencsétlen ellenzéki politikusaink nem változtatnak saját maguk felszalámizásán a politikájukon még 2022-ben többségbe lesznek ...Hogy sajnos vagy hála isten azt majd még a jövő zenéje ...Ez persze csak az én AMATŐR véleményem és tévedhetek is mert olyan gyorsan pörögnek a világban sőt Európában is a különböző politikai , gazdasági események hogy bármilyen fordulat elképzelhető ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: Amerika megvan nélkülünk, hiába próbálják nagy jelentőségű, befolyásos vezetésnek hinni magukat a két ország kapcsolatában. A kutyát nem érdekli az orbáni vezetés. Éppen tegnap este hallottam a rádióban egy szakértőtől, amit minden kicsit tájékozott ember tud: az amerikaiakat annyira érdeklik a magyarok, mint pockot a felcsúti foci. Azt sem tudják, hol van Magyarország, nem szerepelünk az újságok címlapjain. Talán utoljára a rendszerváltáskor írtak többet rólunk. Legközelebb a mai diktatúra bukásakor karol fel majd bennünket az "ámerikai" sajtó. Szabad világban nem sikk királykodni. A magyar emberek kezében van saját sorsuk és nem számíthatnak senki másra ebben a harcban, mint saját magukra. Az Unió nem fog segíteni, mint ahogy Sargentini sem fogja megmenteni az országot a teljes pusztulástól. Csak mi, magyarok állhatunk ki a saját érdekeinkért. Az Audi dolgozói meg merték tenni azt, amit véleményem szerint a legtöbb hazai munkavállaló gondol. Megtették, mégis a mai napig egyedül vannak. Mire várunk? Mi tartja még mindig vissza a hazai munkavállalókat attól, hogy végre nem a kormány játékszabályai szerint játszva felborítsák az asztalt és azt mondják: most volt elég?! A kormány nem ért a szép szóból, mondjuk hát el, amit akarunk az ő nyelvükön. Nyilvánítsunk véleményt hangosan és jól érthetően, Orbán és eltartottjai ugyanis úgy tűnik, másból nem értenek. A játékszabályok felrúgása az egyetlen út, a társadalmi feszültség pedig naponta növekszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.