Trócsányi László dolgozta ki, mégis Semjén Zsolt nyújtotta be a közigazgatási bíróságokról szóló törvényjavaslatot, derült ki a Népszava interjújából. Az MTVA-ban járó képviselők pedig nem rendeltetészerűen éltek volna a mentelmi jogukkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"sajátos mozzanat"- most már ezt is tudjuk.Igy nevezik a törvénytelenséget Magyarországon- és mindezt mondja a magyar kormány igazságügyminisztere.
tudode
Viccesek ezek a PASASOK (közszolgáknak csak csúfolhatóak).
.
Annak érdekében, hogy NE KELLJEN EGYEZTETNI, kiadja az i-GAZSÁGÜGYÉR miniszterelnök-helyettesnek titulált képviselőnek, aki sity, suty odarókázza a HÁZMESTER asztalára, (mindezt papíron) aki belöki a parlament gombnyomogatóinak! Közel 800 ezer froncsi ellenében nyomjatok IGEN gombot, mert ha nem LÓVÉ BÜNTI LESZ! A több millió választót képviselő ELLENZÉK meg pofagoljon azt, amit kedve tartja!
.
Olyan .. S A J Á T O S , azaz debil az egész, amit EZEK művelnek!
Nessy
Ideje lenne már a fidesznek kiadni egy értelmező szótárt, az általuk használt szavak és kifejezések "újbeszél" jelentéséről.
Qqberci
Az O1G mellé nyugodtan fel lehet venni a T1G-t...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.