A Fidesz európai parlamenti képviselője a Magyar Időknek arról is beszélt, mi az, amitől nehezebb lenne a Fidesz dolga a májusi EP-választáson.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@RonaGyuri: Csak a szex oldalakkal nem olyan szigorúak!
RonaGyuri
@Nessy: ez nem igaz mert a büdös hal minden ócska baromságát mindig beengedik! =))
tulipan
Hogyhogy NEM szakad a fejére az ég, ennek a sokadik hazug dögnek???
kereső
"A képviselő szerint az európai szervezetek azért vannak, hogy a magyar érdekekért küzdjenek"
Tényleg? Ezért nem szavaztátok meg az Európai Ügyészséget? Vagy úgy gondolod, hogy a "magyar érdek" az = orbán/fidesz érdekkel. Érdekes gondolat jozefina, már nem először juttok/és juttatok erre a következtetésre.
Ha értenéd az "európaiság" lényegét-akkor nem mondanál ilyeneket,és nem támogatnád orbán fasiszta "nemzetállami" törekvéseit.Mivé lettél te is mond?
kereső
Cenzúra meg tényleg nincs. Mert nincs mit cenzúrázni, hiszen az MTI-től kezdve,minden irott -és elektronikus média,és médiaszolgáltató a kezetekben van.A "hireket", a tartalmakat ti szállitjátok. Jó hogy önmagatokat nem cenzúrázzátok.Hülye.
kissé felnőttem
Tényleg igaz ha hozzáteszed nem is irtok meg akármit csak csupa szépet csupa jót csupa csupa ámitást, igéretet meg dicséritek a főszerkeszt Őt., valóság: média egy van
önként adtátok össze úgy hijjátok középeurópai média ? avagy??? -500 - an. Mi meg lemondtuk az előfizetést, erre varrj gombot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok