A magyarokat nem győzte meg a túlóratörvény kormányzati kommunikációja, és egyelőre büntetnek érte. A HVG e heti számából megtudhatja azt is, hogy már többségben vannak azok, akik szerint az országban rossz irányba mennek a dolgok.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Eladott Ország: Sőt, nálunk nem csak a "ki", hanem a "mi" is döntő. Egy program, amelyik tudja mikor kell leállni, melyik párt sorába kell "tévesen átemelni" más párt szavazatait, mennyivel kell eltérni a leállás előtti és az újrainduló számoknak, adott sorban.
Erre mondják, hogy pártkönyve van a computernek!
Eladott Ország
@Nessy: Nagyonsajnálom Drága Miniszterelnök Úr Patyi András , aki nyalni jött nem temetni és Választási Ilonka néni ingen tudják mikor kell leállni computernek, számolás közben.
uploads.disquscdn.com/images/73d86961e675201cfd51acd6bde988276e50a6e3266e1d29b41e7c6f4fcfe970.jpg?w=600&h=468
uploads.disquscdn.com/images/0b18dd96bd2e478d5d31078f2c63e962b28fbbd3fcd2b72470843f5643253622.jpg?w=600&h=336
Kedves Orbán Viktor,én is küldök puszit,lópuszit de akkorát,hogy a grazi orvosoknak már ne legyen veled gondjuk ,meg nekünk sem,pedig lehetett volna apád kézműves vagy anyád is felülhetett volna szüléskor ,hirtelen,erős felindulásában,midőn fejedet kitoltad,de sajnos egy méla finggal te is világra jöttél ,azóta büdös is ez a kurva ország.Remélem az ország puszija egyszer utolér és akkor viselheted a keresztedet mint egy belevaló szifiliszes,de nem lesz szerencséd,hogy mangalicának álcázott sudár testedet barlangba tegyük,mert fosunk ,isten ments ,hogy egyszer feltámadj,az életed is egy kész horror volt ,belőled elég volt kétszer,remélem apád nem indigóval kefélt a putriban.Zsolttal ellentétben én a puszit a hasadra rábíznám a Rákóczi téri kurvákra,már ha van hozzá gusztusuk,mondjuk egy zacskó Bilagittal .Na ég veled, pontosabban az ég szakadjon rád te patkány.
Nessy
@Eladott Ország: Én egy hátaltáji puszit küldök egy orrszarvúval!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.