Olvasónk a minap a 99-es buszon utazott, ahol le szeretett volna ülni. Szemezett az ülésekkel, de annyira koszosak voltak, hogy inkább állva utazott. Ez a szerencséje, ugyanis menet közben a busz egyik ablaka kiesett, pont arra a székre, ahová előzőleg le akart ülni.

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
a 99-es busz egyébként is nagyon horror. pár évvel ezelőtt, mikor reggel dolgozni mentem, egy fiatal, erősen lepukkant srác szívta a ragasztót zacskóból a busz hátsó részében, és egybefolyt könnye-taknya-nyála, ott dűlöngélt az ülések között, vérben forgó szemekkel. nem bírta megnyomni a leszállógombot, csak tántorgott ide-oda. leszálltam, mielőtt elhánytam volna magam.
ugyeugye
ha jól olvasom, akkor beesett a busz ablaka..
de tkp mindegy. a lényeg, hogy többet fizetünk, így ilyen "extrém élményeket" is nyújt a bkv. Múltkor az Astoriánál kettészakadt egy csuklós...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.