Semjén Zsolttal együtt közös nyilatkozatot írtak alá a kárpát-medencei magyar pártok egy közös néppárti fellépésről, többek közt arról, hogy az EU segítsen abban, hogy a magyarok ne menjenek el a szülőföldjükről.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Desischado
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha mi magyarok őshonosok vagyunk itt, akkor a többiek az első évezredben már itt élők mik?

Persze leget Kancsi-mancsi beszélt több szemtanúval, akik azt mesélik, hogy emlékeik szerint Szvatopluk egy migráncs volt, aki megpróbálta átvágni az itt élő magyar törzseket!
Gauntlet
@RonaGyuri: olvastam olyat is hogy (horrible dictu) visszatértünk (!!!) a Kárpát medencébe!
menekült
Elmész te semjén a bánatba! Azért mennek el a fiatalok, mert nem bírnak veletek egy levegőt szívni. Az eu úgy tud segíteni hogy otthon maradjunk, ha segít kitakarítani titeket a Kárpát-medencéből!
Grafix69
Teljesen meghatódtam , olyan szinten elérzékenyültem , hogy zsebkendőt kell keresni . Az EU ne engedje elmenni az embereket az országból . Hát magyar az aki nem akar éhen dögleni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.