Egy MSZP-s képviselő lányának jutott egy főtéri ingatlan. A szocialista alpolgármester állítja: csak a korábbi városvezetés döntését hajtották végre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Csak röviden: adott a főváros I. kerülete, ahol Nagy Gábor Tamás, fideszes polgármester az úr. Ez az a kerület, ahol a jól bevált rogáni modell alapján a kiskirály saját hatáskörben szórja ki titokban, fillérekért, piaci ár alatt a budavári önkormányzati ingatlanokat az igazán fontos nagyembereknek. hvg.hu/itthon/20170808_Extrem_arres_Zsidai_23_ezerert_berli_az_ingatlant_amivel_havi_26_milliot_kereshet
Én nem tudom, hogy milyen világ az, ahol a közvagyon hasznosításának ilyen nyilvánvalóan gyalázatos módja ellen sem rebbennek a szemek. Nem tudom, mert ez nem az első, nem a tizedik és nem is a századik. Vagyis tulajdonképpen illene pontosan tudnom: ameddig van zsíros kenyér, amit még nem csavartak ki a kezéből, addig a mindenkinél okosabb, értékesebb, keresztényebb, családbarátabb jó magyar ember tudomásul veszi. Hogy ez van.Azt sem tudom, hogy Soros Olaf vajon mit szólna ehhez a sztorihoz, de azért annak mindenképpen van valami tragikus bája, hogy a 300 forintos vizitdíj és a párszáz forintos internetadó népe ilyen ostobán-büszkén tűri az újabb és újabb családbarát pofonokat. Mert az soha nem megmagyarázható, hogy az ember, aki saját magát le is szarja, hagyja is megalázni, a gyerekéért miért nem borítja lángba (szimbolikusan, nyilván!) ezt az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.