165 négyzetméter kevesebb mint 64 ezer forintért havonta egy felújított műemléképületben. A Budai Vár igazi vadászterület a tűzhöz közeli bérlőknek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem mindenkié, csak a fideszeseké. Az állami ingyentízmilliók ígéretével zsibbasztott, demográfiai fordulatra készülő keresztény szaporodás országában, ahol azért nem indítanak bérlakásprogramot, mert nem találják a szegényeket, ahol stadionokat nyitnak halomra, miközben gyermekotthonokat zárnak be, ahol a korrupciót a cinizmus és a hazudozás emeli köbre és ahol a rezzenéstelen pofával hazudozást, az aljasságot és az erkölcsi nemzethalált a kormányzó hatalom valamint a sakálmédiája frigye emelte követendő példává. Lázár János üzlettársa/vadásztársa, bizonyos Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg meg fosért-hugyért bérel önkormányzati lakást a puritán Várban. 117 négyzetméter = 71 ezer forint. Hát nem csodaország ez? De.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.