A CDU főtitkáránál járt Gulyás Gergely miniszter és Balog Zoltán egykori miniszter. A Népszava információja szerint ez tűzoltás. Szijjártó korábban a kormány plakátkampánya miatt nem mehet a Mercedes fővárosába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Nos, így védi meg a magyar birkákat és egész Európát a migráncsoktól, itthon hazudnak minden éjjel és minden nappal a mindent bekajáló agymosott hülyéknek, utána a szőnyeg alatt kúszva, megalázkodva kérnek bocsánatot a nyugati államoktól.
F_Viktor
Nos, így védi meg a magyar birkákat és egész Európát a migráncsoktól, itthon hazudnak minden éjjel és minden nappal a mindent bekajáló agymosott hülyéknek, utána a szőnyeg alatt kúszva, megalázkodva kérnek bocsánatot a nyugati államoktól.
Desischado
Itthon verik a mellüket fél téglával, hogy megvédik a migráncsoktól a népet, - megjegyzem elfogytak a migránsok, csak szólok - Brüsszelben meg pávatáncolnak! Pfujj!
cikicakk55
Még 2015-ben a nagy migránsválságban sem akart egyetlen egy sem Magyarországon maradni,itt élni le a hátra lévő életét. Lehet,hogy szegények,lehet,hogy tanulatlanok,analfabéták,de nem hülyék. Orbán direkt csinálta,hogy a Keletiben Pesten összetorlódjanak. Akkor ott csináltak egy csomó filmet,amit szépen megvagdosva úgy adták le a magyar embereknek,hogy a nők és az idősebb embereket egyből kiverte a veríték a félelemtől. Igen,agresszívek is voltak köztük bőven,de szerintem mi is azok lettünk volna ha napokig egy forró betonteknőben kellett volna dekkolnunk. Ők nem akartak itt lenni,ők mutatták és mondták is,hogy " Germany" Magyarország egyszerűen csak az útjukban volt és Ők szerettek volna minél hamarabb ezen az országon túl jutni. Akkor is becsapta Merkelt,mert azt mondta,hogy pár ezer emberről van szó. Az meg gondolom Ő is látott képeket az áldatlan állapotokról,küldött értük buszokat,de jöttek Osztrák és Német civilek,magánemberek és vitték őket innen a pokolból. Azóta megszűnt az a nagy létszámú migránscsoportok neki indulása.Merkel megegyezett a Törökökkel,hogy vissza tartják őket nem kevés pénzért. Ezt Orbán persze elhallgatta,verte saját mellét,hogy a mi kerítésünk mentette meg Magyarországot,sőt az egész Európát. Azóta is ezt próbálja elhitetni velünk,hogy csak Ő tudja garantálni a nyugalmat az országnak. Szerintem meg pont Ő teszi lakhatatlanné,élhetetlenné az országot,mert a migránsokkal is van baj,de éhezni,megfagyni,hónapokig haldokolni semmivel sem jobb. Már pedig aki ne ül a narancs köd közepében,annak csak ennyi a jövője.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.