Kevesebb, mint kilencven nap múlva, május 26-án európai parlamenti választást tartanak. Bár több mint egy hónap van még a kampány kezdetéig, a magyar politika aktorai már kampányüzemmódba kapcsoltak. Egymás után jelennek meg a pártok európai parlamenti listái és teljes erővel beindult a „matek” a lehetséges és szükséges, avagy épp szükségtelen politikai együttműködésekről, esetleg közös listákról – hangzott el az M1 Szemtől szembe című műsorában. A közvéleménykutatók utcára küldték kérdezőbiztosaikat és napról napra hozzák az előrejelzéseket, tetszési indexeket, mandátumbecsléseket. A választópolgárok pedig érdeklődve figyelik a már jól ismert politikai celebek performanszait, vagy éppen az újonnan színre lépő szereplőket.„Nem gondolom, hogy Dobrev Klára politikai céljai Brüsszelben valósulnának meg; fogadni merek rá, hogy 2022-ben Dobrev Klárának fogják hívni az összellenzéki miniszterelnök-jelöltet – ennek a felépítése zajlik most” – fogalmazott Boros Bánk Levente, a Médianéző...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az eredetileg a Független Kisgazdapártban serénykedő Boros Bánk Levente nevezi önjelölt, sértett vagy bukott politikusnak azokat, akik nem a fidesz mindenhatóságában látják az ország jövőjét. A volt pártjából – vagy azzal együtt, nem tudom, nem követtem nyomon Boros Bánk fantasztikus pályafutását – bukott, közpénzből a fidesz fülébe hegedülő médianéző vezetője és az MDF egykori alapítótagja erkölcsileg olyan magasra került attól, hogy Orbán Viktor reájuk vetette szeme sugarát, hogy már az ő értékítéletük a mérvadó hazaszeret tekintetében. Is. Mikor és ki döntötte azt el, hogy Orbán és köre azonos az országgal és annak érdekeivel, mindenki más pedig alkalmatlan? Már Dobrev Klárától is retteg a fidesz? Már nemcsak Gyurcsánytól rettegnek, hanem a feleségétől is? Ezt legalább jól teszik. Dobrev Klára értelmes, szimpatikus, szakmailag felkészült, vitaképes, bátor nő. Minden adottsága megvan ahhoz, hogy veszélyt jelenthessen bármelyik fideszes politikusra, akik közül egyet sem tudnék hirtelen felsorolni, aki ezek közül a tulajdonságok közül akár csak egyel is rendelkezne. Az ilyeneknek a csákány is visszapattanna a képéről, ha lenne képe. Ez olyan, mint amikor a pöcegödör az utcára megy a higiénia érdekében. Szegény Rákosi, ha ezt láthatná... Úgy látom a pusztuljon minden város és falu amelyben nem mi sáska járunk nevű, országos program megy. Amikor olyanok mutatnak fel piros meg sárga lapot másoknak, mint a minden hozzáférhető forrást besöprők hadosztálya, ott a megoldást nem a tankönyvekben kell keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.