„Orbán és Weber macska-egér játékot játszik, váltott szereposztásban. Az egyik nap Orbán a macska, a másik nap Weber, mikor hogy” – írta a szocialista EP-képviselő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Teljes megoldás? Azt csak a magyarok tudják elérni, ha eltávolítják a bűnöző cigányt és bandáját a hatalomból! Igazából amit Manfred és Viktor csinálnak, ahhoz elég lenne egy hálószoba. Érdekes, hogy ehhez milliók tapsolnak, bezzeg ha ugyanezt a Pride-on csinálnák rózsaszín flitterben egy kamionon, fel lenne háborodva a nép."Szarból nem fonsz ostort, de ha mégis, nem pattogtatsz vele." " Igen elvtársak, még sok a hiba. De mi kommunisták azért vagyunk, hogy a hibákat kijavítsuk. De ha nem lennénk, mi kommunisták, akkor még hibák sem lennének." ( egy párttitkár )
uploads.disquscdn.com/images/e5b8867f42981b0f3685b7de3e9942fd1c24d52486edb7a2a21354194996f337.jpg?w=600&h=806
bencemacska
A mai események tükrében IGAZA VAN SZANYINAK!

Weber "Pozitívnak nevezte, hogy a Brüsszel elleni plakátkampány nem folytatódik, külön megemlítette, hogy nem látta a plakátokat a belváros felé vezető úton – írja a HVG."
"Hozzátette: voltak "apró pozitív jelzések", hogy Orbán megértette, hogy a kampányát nem folytathatja tovább, de mivel sok egyeztetés vár rá – többek között a Fidesz kizárását vagy felfüggesztését kérő 13 párttal –, ezért a folyamatban lévő egyeztetések állásáról nem akart beszélni -írja az Index."
"Manfred Weber kitért arra is, hogy jó megoldásnak tartaná, ha a magyar kormányfő bocsánatot kérne azokért a problémákért, amelyeket az EPP más pártjainak okozott."
Hozzátette ezzel kapcsolatban:
"figyelni fogják az elkövetkezendő napokban, mit lép Orbán."
Leszögezte: alapvető érték a tudomány szabadsága, ezért Budapesten továbbra is biztosítani kell a Közép-európai Egyetem működését.
A CEU-ról a hvg.hu kérdésére azt mondta,
"...egy új lehetőséggel tárgyalt Orbánnal, ami garantálja, hogy a CEU kiadhasson amerikai diplomát Budapesten."
bencemacska
@durbincs: ma, 18:28
Miért, az általam idézettekből nem derült ki, hogy OV úgy átvágta Webert, mint sz..t a palánkon?!
De azt nem értem, hogy "mentette meg" a CEU-t a bajorok pénzével?! Te érted?
Egy dolgot el tudok képzelni: kifizetik a Bécsbe költözés költségeit, és a dolgozók "ingázásának" költségeit. De ezzel nem enyhítette a magyar tudományos életnek adott pofonok hatását, hanem jóváhagyta!!!
Peller Anikó
Szanyi úr téved, a cibájn nem mihaszna, kettejük közül a webber a mihaszna.

A bézs egy minősített hazudozó harácsoló tolvaj gazember. Szó nincs mihasznáról, ő elképesztően hasznos a családjának, rövid távon.
1magyar
Mennyi hasznos munkát végzett már Szanyi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.