Rátámadtak az idős férfire, védekezni próbált, ám végül ellene indult eljárás, ugyanis tulajdonát és testi épségét légpuskával próbálta megvédeni...

Forrás: jaszon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Koronix
most is lehet védekezni. arányos mértékben. aztán ha nem jön össze, mert nem jól mérted föl, akkor a rokonok majd a hírekben olvasnak rólad.
Rolger
Túlerőben voltak, így szerintem jogos a bácsi fellépése. Lehet, hogy ha nem használ fegyvert, akkor most azt olvasnánk, hogy ismeretlen elkövetők agyon köveztek egy 70 éves férfit.
ugyeugye
Törvények kellenének. Mindenkire egyformán érvényes, jó törvények.
Rolger
Így van! Törvények egyformán!!! mindenkire
maxentius
Valamelyik másik fejlécre szóltam hozzá, hogy miként vizionáltam a törvényhozás elvárásai szerinti cselekedetemet, amennyiben otthonomban rajtakapnám a cigány tolvajokat. Nem ismétlem, ezt hiszem megkereshető....de azt is hozzátettem, hogy feledve a rám váró következnényeket, a magam módján tenném helyre a tolvajok fejét. Képes valaki olyan helyzetben mérlegelni arányosságot, amikor az életét fenyegetik, saját otthonában?
csakegycsaj39
Ez nálunk is így van. És azután a tolvaj lesz az ártatlan. Mert ugye általában cigány az elkövető.
Történt egyszer egy ismerősöm mesélte: Betörtek hozzájuk, és alumíniumot vittek el. Jelentették a történteket és azt a választ kapták, hogy hagyni kell nekik egy keveset elvinni, mert nem halhatnak éhen. A tolvajok nem kerültek meg soha. Ennyit az igazság szolgáltatásról. Ezek kilopják az ember szemét ha lehunyja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.