Légpuskával lőtt fenékbe egy 13 éves fiút egy 70 éves szolnoki férfi vasárnap. A gyerek és társai fát akartak lopni az idő férfitől, aki ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás - tájékoztatott hétfőn a megyei rendőrség.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hoppare
inkább csak 2... (agár az fél kutya :D )
Tcat
De legalább az agár gyorsan fut, gyorsan tud erősítést hozni pár doberman képében a környékről :D
proforma
1/ Miért lop egy 13 éves gyerek?
2/ Miért nem az iskolapadot koptatja?
3/ Ha mégsem azt teszi, miért nem vonják felelősségre a szülőt? A gyerek nagykorúságáig nem ő felel érte??? És ha nem, miért is nem???
4/ És... Nekem/nekünk !!! - akik ezt a sok ingyenélőt eltartjuk van-e jogunk tisztességesen élni a hazánkban???

Nem várok választ ... felesleges ... tudom az összeset ... Nekem már nem kell az erkölcsi bizonyítvány, kenhetem a hajamra:P -Inkább leülöm... legalább kiolvasom magam, fűtésre, kajára sem lesz gondom. ... Ez, Barátaim a jövő útja ... Ott legalább megvédenek:P bennünket.:S
maxentius
Több évvel ezelőtt hallottam az esetekről, hitelességükben nincs okom kételkedni:
Két kamasz cigánygyereket gyümölcslopáson ért bekerített kertjében a gazda. A fürge kölkök előbb értek az istállóajtó mellé támasztott vasvillához, és nekimentek a gazdának. A gazdánál csak egy kutyakorbács volt, de azzal rendesen végigvágott a cigányokon. Másfél évet kapott, felfüggesztve súlyos testi sértésért.
Nagyjából ugyanebben az időben 2 év felfüggesztettet kapott egy paraszt, mert a 2 m magas kőkerítésének a tetején, a simított betonba üvegcserepeket ágyaztatott. A cigánykölök összevagdalta magát, mikor a társai fellódították.
Ilyen röhejesen szomorú törvénykezés világviszonylatban is párját ritkítja.....és qrvára nem értem, miért érdeke ez a törvényhozásnak??????? Nagyon nehéz lehet a felfogásom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.