Korózs Lajos kiemeli, hogy ha a miniszter nem megy el Népjóléti bizottság ülésére, a meghallgatásra egy éven belül nem kerülhet sor. Rétvári Bence hétfő este, 20 óra után írt egy levelet, mely szerint Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere nem megy el a kedden, délelőtt 10 órakor kezdődő Népjóléti bizottsági ülésre, ahol az egészségügy katasztrofális helyzetéről kellett volna számot adnia – közölte Korózs Lajos a Facebook-oldalán.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A bolondkasler hogy menne oda mondani mást úgyse tudna csak HAZUDOZNI !!!
Commenter
@papa.49: Miért? Ott van a rengeteg újítása: a 10 parancsolat, a szenteltvíz, az ingoványos talajon bővítendő Dél-Pesti, a felújítandó János kórház, az idős rákos betegek nem gyógyítása, a ritka betegségekben szenvedőktől való gyógyszer megvonása, stb. Ja hogy ez további katasztrófához vezet?
Reméljük, 1 év múlva már nem lesz miniszter...ennek már annyira károsult a nikotintól és a cigarettában levő más függőséget okozó anyagoktól, hogy nem véletlenül nem tudja mit beszél...
papa.49
@Commenter: Amíg megírják neki a fütyisz famulusai mit mondjon addig mondogatja, persze nem ártana kissé siettetni a végkifejletet !!!
Commenter
@papa.49: jó. akkor viszonyuljunk hozzá úgy, ahogy ő jelenleg viszonyul gyógyítás helyett a daganatos betgekhez: jókora adag morfiumot a cigijébe.
arcmás
Ránézésre 20 év letöltendő, és ez az emberminiszter...

Vajon lesznek a napnyugati bölcsek annyira bölcsek, hogy ezt észrevegyék?
Hogy milyen szellemi, lelki, testii állapotú emberek vannak a magyar kormányban?
papa.49
@arcmás: Hát tudod erre mondták régen ,,a suba,a subához, a guba, a gubához,, csak arra vigyázz a csutitetű kínosan, hogy magánál hülyébbekkel vegye körül magát !!!
desiro
A bence gyerek monta neki ne menny oda mert, mert pofán vágnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.