A szerdai nap kétségtelenül Ujhelyi István MSZP-s EP képviselő lejáratásának jegyében telt, a kormánysajtó egymásra hivatkozva össztüzet zúdított a politikusra. Az, amivel megtalálni igyekeztek háza felújításának körülménye volt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
@Shikari: AKI mostanában alaposan vergődik abba a maga kavarta pácban, az ÉPPEN a Te nyaldosni való narancsos dinoszaurusz segged!! :)))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nagyon jó perelje is be azt a szennyportált !!!
tulipan
@Shikari: AKI mostanában alaposan vergődik abba a maga kavarta pácban, az ÉPPEN a Te nyaldosni való narancsos dinoszaurusz segged!! :)))))
Eriksson
Úlyheji csak ne nagyon fenyegetőzzön, mert a jelek szerint az ellene indult "lejárató kampánynak" bizony van alapja: hirtv.hu/ahirtvhirei/baranyi-sandor-nyilvanossagra-hozta-mely-hazat-ujitottak-fel-ujhelyi-istvannak-2478889
tulipan
@Shikari: Hidd el, a Tied még jobban 31%-os picinyem! :)))))
tulipan
@Eriksson: Mondhatom, igazán "hiteles" hírforrás! Hahahaha ! :)))))
Eriksson
@tulipan: Írd be a gugli keresőbe, hogy
újhelyi és a szeviép
Rögtön kapsz egy tucat hírt az ügyről, különböző lapok tálalásában.
Valamelyik csak megfelel kényes igényeidnek.
Sziszifusz
@Eriksson: 08:53
Háááát ... meg kell hagyni Viktor és bandája a lejárató kampányok nagymesterei.
Jobban tennék, ha nem mások lejáratásával, hanem érvekkel védenék meg azt a dicsőséges kormányzásnak nevezett mocskot, amit 2010 óta megalkottak.
Mivel ez a valós állapotok bemutatásával nem lehetséges, nem marad más lehetőségük, mint a kritikus hangok karaktergyilkolással történő elnémítása, valamint kopasznak is hajmeresztő hülyeségek szajkózása.
Eriksson
@Sziszifusz: Hogy lehet az, hogy az ellenzéki politikusok disznóságairól szóló hírek mind-mind Orbán bűnei?
Elgondolkodtál-e már azon, hogy a Szeviép története igaz is lehet? A szegedma.hu-t semmiképpen se vádolható kormánypártisággal:
szegedma.hu/2018/11/miert-lapit-ujhelyi-istvan-szevep-ugyben
Az igazság akkor is az, ha tagadják, vagy ha nem vesznek róla tudomást.Túl elfogultak tecccenek lenni itt egy páran.
tulipan
@Eriksson: Te vagy a végletekig narancsszörpben úszó ragadék! Mert nem látod be, hogy a narancsos héják milyen pofártlanul rágalmaztak immár éve mindenit, aki nem ragadós, hogy aztán a megrágalmazott, jó néhány évig küszködhetett, mire kimosta - mert szinte mindig KIMOSTA - MAGÁT a rágalmakból!!! Ezért nem hiszek el, már jó ideje semmit, amit a rohadék, jobboldali újságiró héják ÁLLÍTANAK!!!
tulipan
@Shikari: A tiedről már nem is szólva!
A NARANCSOS ÚJKOMMUNISTA! Most, itt, még,minden vonalon, még ez a tolvaj, csúszó-mászó, féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is. aki tagja vagy és szapulod azokat, akik LÁTNAk, nem csak hozzád hasonlóan BAMBULNAK, űzi mocskos, RABLÓ, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, akik mindezzel egyetértenek, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez, a náci Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor, a teljes reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj és vigyázz, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül.”
Aki Én
@Eriksson: Te meg írd be a gugliba, hogy Szírgyártó és 170.000.000 milliós ház.
30 évesen mibű??? Nem tudom emlékszel-e, hogy naponta változtatta a magyarázatot, meg a családi kölcsön összegét.
Nem védem Újhelyit, de talán menjünk szépen sorban, és ne csak az egyik oldal ügyeit firtassuk.
De mondhatnánk orbán ingatlan és telek érdekességeit is, abból is van vagy tucatnyi.
Szóval, mibű???
Nem tudod, hogy a fideszes propaganda média miért nem írja meg azokat is?
Gondolom tipped sincs, ahogy szokott...
Sziszifusz
@Eriksson: 09:41
Az ellenzéki politikusok közt is vannak akik, finoman szólva, nem szeplőtlenek. Ez igaz, de a Fideszes potentátok kormányzati szintre emelt, nagymesteri gyakorlatához képest, az ellenzékiek közt levők , első éves kisinasok.
A legtöbb ellenzéki politikus ellen indult eljárást, koholt vádakra alapozták.
Ha nem így lenne, akkor az elrendelt és lefolytatott büntetőeljárások nagy része, nem került volna bűncselekmény hiánya miatti megszüntetésre.
Ezzel szemben a Fideszes potentátok védelmez élveznek. Mint számos példa mutatja, ellenük konkrét ügyekben, még az alapos gyanú megléte esetén sem indul nyomozás, illetve büntető eljárás.
Eriksson
@tulipan: Kicsikém! Ezeket a dolgokat nem én találtam ki. Több objektivitást.
tulipan
@Eriksson: Kösz a viccet Pintyőke! Jól megnevettettél!!!
Eriksson
@Aki Én: Ahogy elnézem, itt mindig csak az egyik oldal ügyei vannak firtatva. Ha netalántán a másik oldal dolgai kerülnének előtérbe, akkor nagyon gyorsan rá kell térni az egyik oldal disznóságaira, mintegy elterelő műveletként.
Ha objektíven állunk a tényekhez, az ilyen hírek éppen arra mutatnak rá, hogy a politikusok ahol csak lehet, kaparják a maguk gesztenyéjét. Függetlenül attól, hogy melyik oldalon állnak.
Eriksson
@Sziszifusz: Meg kell állapítanom, hogy nagyon elfogult vagy.
Ezért tehetik a politikusok azt, amit akarnak, mert a szimpatizánsaik úgyis megvédik őket.
Eriksson
@Eriksson: Kár, hogy csak ennyi jött le neked az egészből.
Eriksson
@tulipan: Kár, hogy csak ennyi jött le neked az egészből.
tulipan
@Eriksson: Inkább magad sajnáld Pintyőke mert sok az évszázados történelmi tapasztalat ellenére rossz lóra teszel! :)))))
Sziszifusz
@Eriksson: 11:12
Értelmezem ami leírtál:

Lényeg az, hogy te nem vagy elfogult, ezért a kedvenceid nem csinálnak azt amit akarnak.
Az ellenzéki politikusok viszont azt tehetik amit akarnak, mert a szimpatizánsaik úgyis megvédik őket.

Ezt te komolyan gondolod ?
.
Sziszifusz
@Eriksson: 11:24
A Szeged Járási Bíróság Botka elleni nagy nyilvánosság előtti rágalmazás elkövetése miatt, elítélte Kapitány Gergelyt az általad megbecsült Szeged ma főszerkesztőjét.
Ennyi !!
Eriksson
@Sziszifusz: Nem jól értelmeztél.
Ezt írtam: "Ezért tehetik a politikusok azt, amit akarnak, mert a szimpatizánsaik úgyis megvédik őket."
Mindegyik politikusról írtam, általánosságban. Mivelhogy nincsenek kedvenceim, én egyiket sem védem.
Eriksson
@tulipan: Szerelmes vagy Orbán Viktorba?
Most úlyhejiról, meg a szeviépről van szó.
Eriksson
@Sziszifusz: "általad megbecsült "
Egyetlen megjegyzést sem tudsz személyeskedés nélkül leírni?
kereső
Történik mindez annak ellenére, hogy a Szabó Bálint által tavaly a NAV-hoz tett feljelentést a NAV Dél-alföldi bünügyi Igazgatósága elutasitotta. / Szabó "ügyvéd" Botka -és Ujhelyi ellen tett feljelentést/.

És mivel a lokál drónokról készitett felvételeket,és zaklatta Újhelyi családját- nem olvasok sehol , eltartott kisujjú értelmiségiek részéről felháborodott hangú leveleket-még TGM-től sem. Bezzeg orbán ráhelt nem lehet bántani!
Adalék- Újhelyi gyermekei kiskorúak.
Sziszifusz
@Eriksson: 11:40
Egyik politikust sem véded, viszont csak az ellenzékieket támadod. Ezzel a Fidesz szekerét tolod.
Eriksson
@Sziszifusz: Most egy nagy hülyeséget mondtál. Egyszerűen most a Szeviép volt vezérének a vallomása alapján írott cikkekről van szó. Miért kell idehozni a Fideszt? Egyetlen párt, vagy politikus bűnét sem kisebbíti az, hogy a másik dolgaival példálóznak.
tulipan
@Eriksson: Neeem-e?? Mi van Pintyőke ellentmondassz önmagdnak?? Hahahaha :))))))))
Eriksson
@tulipan: Úgy látszik a szellemes megjegyzések jobban mennek neked, mint az érdemi beszélgetés.
Sziszifusz
@Eriksson: 12:20

Szerinted rendben mennek Magyarország dolgai ?
Szerinted Orbán Viktor nem akarja bomlasztani az Európai Uniót ?
Szerinted Mészáros Lőrinc tisztességes módszerekkel vált Magyarország leggazdagabb emberévé ?
Szerinted helyes az amikor a magyar adófizetők pénzének egy részét külföldi támogatásokra fordítják az oktatás és az egészségügy fejlesztése helyett ?
.
Sziszifusz
@Shikari: 12:22
Szerethetnél te olyan hülye lenni mint Újhelyi. Igaz, én is örülnék, ha olyan szellemi képességekkel rendelkeznék mint ő.
Eriksson
@Sziszifusz: Olyan vagy mint Móricka. Bármiről van szó, mindig ugyanaz jut az eszedbe. Kicsit unalmas hozzáállás.
advocat
@Shikari: Rövid "u"-val írja. Te nem magyar iskolába jártál? Nem vagy igazi, született magyar? (De esetleg más is figyelembe vehetné.) Mellesleg az egész jobboldal azonos fényképeket mutat be, és a cikkeik is egykezűek. Ugyanaz írta. Szerintem.
tulipan
@advocat: Há' persze, hiszen riomán, bármennyire tagadja is!!!
tulipan
@Sziszifusz: Mért kérdezed? Látható, hogy ez a Eriksson és Shikari naponta legalább 100x elalélnak a gyónyörűségtől, amiért ennek a narancsos tolvaj, haramia horda tagjainak a seggét nyalhatják! Nyílvánvalóan megvan a busás jutalmuk!!!
Sziszifusz
@Eriksson: 12:39
Nekem ezek a dolgok jutnak az eszembe, másoknak meg a Soros György, a nőket erőszakoló migránsok, a Magyarországot elnyomni kívánó Brüsszeliek, stb.
Úgy hogy kvittek vagyunk.
Illetve mégsem. Ugyanis a magyar embereket az általam felsorolt problémák közvetlenül érintik, a mások által plakátokon is mantrázottak dolgok pedig nem .
szaboria1
Ezek szerint Szeged szöreg részén a hasonló házakat mind a Szevigép építette. Csak meg kell nézni a műholdas térkép felvételét.
Aki Én
@Eriksson: 11:10 Alapvető különbség, hogy a ti fületek mellet elmegy az ezernyi hasonló, ám de fideszes ügy. Ti hangosan véditek a fideszes korrupciót, én csak azt mondom, hogy ne csak az ellenék fideszhez képest piti ügyeivel törődjetek, ha már oly nagyon kereszténydemokraták vagytok. Habár szerintem a szóösszetétel jelentésével sem vagytok tisztában.
Vagyis kettős a mércétek. Száz fideszes ügyre jut egy nem fideszes, de azt meglovagoljátok hős honvédőként. Ráadásul többségükről kiderül, hogy a fele sem igaz, el is veszítik sorra a pereket. Lásd Hadházy és a többiek.
Tudod, csak 2018, ban min. 120 elbukott sajtóper.
kereső
@Aki Én: Én majd akkor "vitázok" süket fülekkel,és vakokkal- amikor Lázár János vadászkastélya miatt történik feljelentés,és hozzáteszem vizsgálat,nyomozás!!!=(bár nincs is olyan fidess-es potentát, akinél ne lehetne nyomozni)-és ugyanigy nyilvánulnak meg,mint most Ujhelyi kapcsán.
Ezekhez képest a "három majom, lát,hall,és ordibál!
tulipan
@Shikari: Minek is kéne bárkinek, a zagyvaságaidat elolvasni?? :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.