Idén a magyar GDP egy ezreléke megy majd el családtámogatásra, később ennél jóval több, de be is folyik majd ettől pénz a jegybank szerint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
"Be is folyik" majd, például ab start a banki árutalások tranzakciós díját mégsem limitálják, mert "kell a pénz a családvédelemre". Most majd ennek az égisze alatt lehet még pár adónemet kitalálni, a meglévőket megemelni. Ami logikus, mert a kedvezmények miatt hiányzó költségvetési bevételt valahol pótolni kell.mint pl.a TAO esetében is!
tudode
Na az un. "családvédelemre" .. "is" ráteszik az "i"-t EZEK a szégyentelenek, akik TÖRVÉNYESÍTETTEN lefölözik az ÁLLAMHÁZTARTÁS javát, köztük az ENGEM NÉZ, téged lát lelkén is szárad, átlag HAT ÉLETERŐS ÁLLAMPOLGÁR halálba menekülése (a deviza 320 fölé emelkedik már
.
Például:
.
www.atv.hu/videok/video-20190325-jakupcsek-plusz-1-resz-2019-03-25
.
Szégyentelen maffia BETONTEKNŐK erdejét építi, miközben a CSALÁDOK ÉVÉBEN gyermekes családokat rángattak ki a végrehajtók!
kereső
Akkor nézzük a konkrét számokat- a diákok nyelvi táborotztatása nélkül: ez 157 milliárd forint 2020-2021-ben.
Akkor most egy másik szám: amikor az orbán kormány eltörölte az adójóváirást!!- az 639 milliárd forint többletet okozott az állami költségvetésnek-az akkori GDP 3,1 %-nak megfelelő összegben.Azaz az orbán kormány ezen intézkedése ennyi forintot vett ki a magyar munkavállalók zsebéből/ az adójóváirás csak a munkaviszonyban állóknak járt!!!/.
Mondjuk ebből a többletből 500 milliárdot rögtön elvitt az egykulcsos szja- amit a legmagasabb keresetűek kaptak meg.

Szóval ez a 157 milliárdos "világbajnok családtámogatás", aminek nagy része hitel!!!-sehol sincs a megszüntetett adójóváirás összegéhez képest. Demagóg vagyok?Az! a qrva életbe, meg qrva ország!!És akkor még nem beszéltünk a bevezetett új adókról, a megemelt jövedéki adóról, a cafetériáról.
Hozzáteszem, engem nem érintett az adójóváirás megszüntetése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.