Miután a kormány-média elérte a béka fenekét és teljes testtel nekiment egy gimnazistának, a megtámadott sem volt rest és közösségi oldalán válaszolt az egyáltalán nem kitüntető figyelemmegnyilvánulásra. Finoman, nőiesen, lényegre törően

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért ebben a dologban valami nagyon nem stimmel

Persze túl a dolog ocsmány Orbáni dolgain

A médiában ismét nagy teret kaptak Blanka viselt dolgai, pontosabban az ennek révén előadott hazugságok, sőt rágalmak.
Egy tegnapi hír szerint „a NER propagandatermékei tegnap részleteket közöltek Nagy Blanka ellenőrzőjéből. Azok után, hogy ugyanezek az úgynevezett médiatermékek korábban már több pert is veszítettek a kecskeméti diáklánnyal szemben, azok után, hogy azt állították, Nagy Blanka több tárgyból is bukásra áll, valamint hogy hiányzásainak száma eléri a kritikus szintet.”
Ami már magában sem semmi, de kiderült az is, hogy „a korábban bírósági periratként csatolt iskolai elektronikus dokumentum átkerülhetett a Ripostot és társait képviselő ügyvédtől magukhoz a lakájmédiumokhoz, és hogy azok közölték az abban szereplő szenzitív adatokat”. Ami már magában is – az ügyvédnő esetében is – büntetendő cselekmény, azonban felmerül az kérdés is, hogy miért volt szüksége a tekintetes bíróságnak erre a bizonyítékra???
vacsi
Nekem gyanús ez a lány- ilyen mocskos beszéddel nem való középiskolába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.