Csütörtökön tartotta első ülését az Európai Néppárt (EPP) által delegált három politikus, az úgynevezett Bölcsek Tanácsa, hogy a magyarországi helyzetről beszéljenek, írja az Euronews.

Erre nem kellett sokat várni: a néppárti bölcsek tanácsa már vizsgálja is a Fideszt

A Fidesz tagságát a Néppárt március 25-i gyűlésén én függesztette fel határozatlan időre. A felfüggesztés részeként a Fidesz nem vehet részt a Néppárt ülésein, nem szavazhat, és jelölteket sem állíthat a pozíciókra.

Ekkor állítottak fel az úgynevezett Bölcsek Tanácsát, amely a Fidesz ügyét vizsgálja. Vezetője Herman Van Rompuy, további tagjai: Wolfgang Schüssel és Gert Pöttering.

Erre válaszul a Fidesz is felállította háromtagú csapatát, amelynek tagjai: Novák Katalin, Varga Judit és Szájer József. Ők a kormány segítségével egy 130 oldalas dokumentumot állítottak össze, amit már el is küldtek a néppárti bölcseknek. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a dokumentum az első találkozón szerepet kapott-e.

Forrás: hvg.hu

Ide ne utazz, mert veszélyes!
Nagyvilág - 2024. March 4., 20:13
Ide ne utazz, mert veszélyes!

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Olyan ez mintha a bírósággal szemben egy másik bíróság is működne !!!
A csutitetű nem fér a dagadt bőribe !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
juttka
@RonaGyuri: Az ellenzék is felállította a saját Bölcsek Tanácsát, csak kérdés, hogy meghallgatják-e őket, v. csak így levelezgetés útján vizsgálódnak? Én azt hittem, hogy a 3 Bölcs M.o-ra fog jönni vizsgálódni.
justhpeter
Remélem kizárás lesz a vége, hiszen Orbán ma is az Unió ellen "harcol".
desiro
130 oldal hazugság landol a szemétkosárban.
Már nem hisznek nekik.
A mai napig nyomják a lakájmédiában, soros, migráncs.
Tegnap este az ATV-ben sz@ros zoli sem tudta megállni.
gulyasgyula
@cikicakk55: ...Te tudsz olyan politikust aki pártatlan ...???
gulyasgyula
Hölgyek --urak csak úgy kíváncsiságból tanácsos lenne megnézni a Görögországi eseményeket és az ezt követő esetleges Török reakciót ... ...Nekem nem nagyon tetszik amit láttam ...Lehet hogy Orbán lesz a kissebb gond ???
cikicakk55
@gulyasgyula: Tudok olyan politikusról aki pártatlan. Például a semlegesek. Hódmezővásárhely jelenlegi Polgármestere például Pártatlan. Sem a Fideszhez,sem az ellenzéki pártokhoz nem vonzódik. Ő azt szeretné elérni,hogy az országban ne pártokra szakítsák a népet,mert mint látjuk már 9. éve ez csak a gyűlölködéshez vezet. Magyar gyűlöli a Magyart,mert másik pártnak a tagja.Ez egy olyan dolog ami nagyon felszínre került mióta a Fidesz van kormányon. Nem elég,hogy gyűlöljük a migránsokat( pedig eszük ágában sincs ide jönni),de még a fiúk a szüleiket,testvéreiket,vagy lányok a családjaik tagjait.Mind ezt azért, mert túl sok a párt.Mindegyiket a pénz motiválja ez bebizonyították a tavalyi önző döntésüknél,mikor egyetlen egy napra nem voltak képesek összefogni. Az biztos,hogy az összes pártból a Fidesz okozza a legtöbb kárt,Ők hazudnak a legtöbbet,náluk szabadult el isten igazából a korrupció. Náluk duplázódott meg a mély szegények száma, és Ők okozzák a legtöbb kárt az ország hírnevének is. Ezért én egyik pártot sem támogatom,csak azt szeretném,ha a jelenlegi elmenne már a... Aztán a nép remélem már okosabban választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.