Egyre több szerencsejáték-függő van az országban, pontos számot azonban azért nehéz mondani, mivel esetükben egyértelmű tünet a rejtőzködés. Azt hihetnénk, hogy a leggazdagabbak verik el a legtöbb pénzt, ez azonban nem feltétlenül van így: 50, 100 forintos tétekkel is hihetetlen összegek folyhatnak ki a kezeink közül.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kivételesen nincsenek a lottószámok, így ide írom be:
Szellemesnek nem igazán szellemes,

de azért van benne elgondolkodtató

Nos miért pont a lottószámok és környéke lenne mentes a buta, műveletlen, tudatlan és tájékozatlan hablatyolástól a derék matyar médiában. Hát nem az. Rendszeresen olvashatunk cikkeket – mit cikkeket értekezéseket - arról, hogy micsoda számokat húztak. A tegnapi húzásról szóló beszámolók közül egy spéci módon kilóg a blikk.hu-é: „Kihúztak az ötös lottó nyerőszámait: több mint 30-an lettek milliomosok az országban”!
Gondolom szellemesnek tartották. Ami persze inkább hajaz – lévén a halmozódó 5-ös már majd 4 milliárdot ért volna – idétlen rikkancs dumákra. Aztán érezhetünk benne – bár nem tudom feléjük milyen gyakori a milliós fizetés – némi lenézés szerűt is.
Én meg a „kedvenc” szélmalomarcaim (sajnos van egy pár, s még sajnálatosabb, hogy szinte egyedül engem látszik zavarni) egyikének felemlítésére látok lehetőséget.
Nos azt kell mondjam, hogy a mai magyar köznyelv szerint akár multi-milliomost is írhattak volna!!! =))
Csak zárójelben emlékeztetek, hogy a TV-kben ezerrel hasító kormánypropaganda szerint sok millióan nyilvánítottak véleményt a konzultációkon. Ha a nem egészen másfél millió az sok millió, akkor a több mint kettő és fél az már bőven multi!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.