Shiffer András jogász, az LMP volt elnöke a a Tanácstalan köztársaság vitaest-sorozat negyedik állomásán beszélt többek között a nagyvállalatok jelentette veszélyről - írja a Magyar Hang. Vagyis nem kell csodálkozni, ha Magyarországon a munka törvénykövét a Tesco vagy az Audi jogászai írják

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Viszont a kormány törvényesíti, és a kormány képviselői szavazzák meg!
Ha kell, inkorrekt, botrányos módon!
Schiffer, ne beszélj mellé!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ide nem,de néha érdekes olvasmány egy-egy idegen nyelvű újság véleménye dolgokról, arról nem is beszélve, mikor kiderül, hogy fordítás helyett ferdítés történik kis hazánkban.
Csizmás Kond
@Nessy: ...kivülről...szargentini a szomszédod hogy helyesled a véleményét ?
...amúgy ha már külföld, miért nem korlátozod magad olyan lepokra amelyek nem jelennek meg külföldön, mert ki a szart érdekel pl üzbegisztánban hogy te melyik politikusnak a hülyeségeitől olvadsz el ...ez a te nem pont rád értendő.
Nessy
@Csizmás Kond: Az viszont érdekes, hogy üzbegisztánban éppen mit mesél hazánk valamelyik nagyja!
Különben már kinőttem a mesékből, ezért nem igazán olvadozok egyetlen politikus szövegétől sem. Pláne, amelyik mást mond ott, és mást idehaza.
kokopelli
@Nessy: Degenerált a Schiffer!? Az Audi-nak van más dolga is,mint törvényt írni!Valószínű a Tes-
co-nak is! Ki kell őket rúgni oszt annyi! ...ja,hogy a munkásokból közmunkások lesznek? SORRY!!!
Commenter
@Nessy: Én nem értem SA-t. Ő kijelentette, hogy egyszer és mindenkorra visszavonult a politikától, ez azonban a megnyilvánulásaiból, a nyilatkozataiból látszik hogy nem igaz. A mai napig orbán embere, és a háttérből irányítja az LMP-t. A kizárások, a verekedés, a a tagság elfogadása körüli huzavona, ezekben mind az ő keze is benne van. Meg is látszik a munkájának az eredménye, most is szállítják a fidesznek a szavazatokat az EP választáson is, de a úgy 3%-on állnak ezzel nem jutnának ma már be a parlamentbe.
Csizmás Kond
@Nessy: ..mert mit kéne meséljen ?...és ha már mesél, vagy ha nem ott hanem megjelenik valamelyik lapban és ott elolvassa valaki akinek van lehetősége véleményt formálnia és megírni, azt az itt beírók mennyire tudják vagy kellene vagy mittudommi korlátozzák vagy megszabják ? Mivel hatalmasabb, jogosabb egy magyarországon megfogalmazott vélemény a amerikainál vagy pakisztáninál akár romániainál ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.