Az EU átaludta az elmúlt 9 évet, de mégis segíthet megmenteni/újjáépíteni a magyar demokráciát • Orbán téved, ha azt hiszi, hogy a migráció ürügyén fellázíthatja Európát, bár most már Londonban hírügynökséget is beindított a mozgósítás érdekében • A kormány keresi a kiegyezés lehetőségét az…

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már megint az a fránya MIBÚL???

s kifejezetten sajnálatos, hogy ezt a kérdést valahogy senki sem tette fel

Azt, hogy az independent.co.uk nem tette fel a kérdést a „Hungarians close to far-right leader Orban launch international news agency with 'conservative, right-wing perspective'” című írásában az sok-mindennel magyarázható.
Csak és csupán arra szorítkozott, hogy „An international news agency has been founded in London by a small group of Hungarian business leaders and politicians with close ties to prime minister Viktor Orban.” és hogy ebbe beletartozik „Arpad Habony, Mr Orban’s main spin doctor” és „Hungary’s ambassador to the UK, Kristof Szalay-Bobrovniczky”. Az persze árulkodó, hogy az ügynökség többségi tulaja: New Wave Media Group !!! =))
Nos a helyzet az, hogy aggódom. Mi lesz ha a derék szegedi Fidelitas- osok ezt megtudják, még repcsire pattannak és viszik magukkal a véletlenül arra járó rlmGír-TV-t is. csak negogy elvegyék tőlök a drága molinót:
„Habony,
Szalay-Bobrovniczky
mutassátok a számlákat!”
arcmás
Született gyilkosok, akik csak egy szóból értenek

www.youtube.com/watch?v=UqLRqzTp6Rk

Már nem akarok mást tudni, csak olyanokról, akik képesek eltakarítani a hazaáruló Orbánt Magyarország fejlődésének útjából.
Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.