Mint ismeretes, az MSZP képviselője, Bangóné Borbély Ildikó pénteken egy televíziós interjúban tett egy igencsak szerencsétlen kijelentést, amelyben

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mi mast is mondhatnanak a fideSS fizetett professzorai.
Vajon akkor is felszolaltak amikor pocs elvtars a kazanban egeti a ciganyokat?
nezelodo
Csak az egyensúly miatt nyilatkoznak, ha már a B. Zsóti keresztényi szövegeit is bírálták, meg Orbán buzizós parlamenti felszólalását. Természetesen helyretették akkor is a vezért, amikor beígérte, hogy hazajön és kitakarítja ezt a disznóólat, mert találva érezték magukat. Rend is van már ott a profok között, amint látszik!
lampa laz
Professzorok seggnyaló köre is találva érezte magát, vagy csak elfogyott a pénzük. Ezért a megszólalásért most majd biztos megdobja őket az O1G patkány egy kis lóvéval.
Macskaszem
Soros György lehet perzselt disznó, az ellenzéki szavazó lehet igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli, sőt patkány is, az meg se kottyan a professzoroknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.