evette a patkányirtós videót a közösségi oldaláról Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője és EP-kampányfőnöke, aki mindezt kedd délelőtti Facebook-posztjában jelentette be – írja az Origo. Ezzel a szocialisták gyakorlatilag beismerték, hogy vállalhatatlan volt Bangóné Borbély Ildikó patkányozása és az azt követő, gyűlöletkeltő reakciójuk. Ehhez Frans Timmermansnak, az európai szocialisták csúcsjelöltjének kritikája kellett, aki úgy fogalmazott egy tegnapi vitán, hogy “olyan Európáról álmodik, ahol a politikusok nem patkányozzák le egymást”. Mint ismert: miután múlt hét pénteken Bangóné Borbély Ildikó a Fidesz szavazóit patkányoknak minősítette az ATV-ben, pártja, az MSZP egy patkányozós videóval állt elő, amelyben patkánykormányról beszéltek, és egy kommentelőt idézve azt vágták be az anyagba, hogy szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén. A sorozatos patkányozás miatt többen is élesen bírálták az MSZP-t. Még Tamás Gáspár Miklós balliberális...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ha igaz, hogy a "műsorvezető" visszakérdezett, akkor az ATV is fidesznyik, csak jól álcázza. Én már hónapok óta kizártam. Azaz nem is tudok még véletlenül sem rákapcsolni.
Eriksson
Csak azért vették le, mert Gyurcsány felhívta őket ez ügyben.
Nessy
@Eriksson: Miután én meg visitozó patkány vagyok Bayer et. szerint, így egy:egy!
Eriksson
@Nessy: Bayer bármit mond, az magánvéleménynek számít. Ellentétben egy vezető politikus hivatalból beszél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.