Az olasz belügyminiszter szerint az ellenőrizetlen bevándorlás a rabszolgatartóknak hoz olcsó munkaerőt és a baloldalnak új szavazókat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@verőce21: ISMÉT, hülye vagy! Honnan akasztottál le 1000 évet, Te tudatlan tompaagyú bunkó???Azért indították, hogy KIRABOLJÁK! Undormány!
verőce21
@tulipan: Úgy kell nekem, miért állok le ilyen tudatlan éjsötétséggel vitázni!
1100 körül indították az első keresztes háborút a szent sír felszabadítására. Előtte bőven volt 1000 év Krisztusig. Közben pedig a keresztény római birodalmak fennhatósága alatt állt a terület. Csak a muszlimok terjeszkedésével került muszlim fennhatóság alá.
Felszabadítani mentek a keresztesek, nem kirabolni. A muszlimokat persze kirabolták, mint minden háború velejárója a rablás is.
Buta egy tyúk vagy, szentigaz.
tulipan
@verőce21: Hülye, agyatlan narancsos dög!!! Hogy oda ne rohanjak HAZUG MOCSOK! Letagadod? Hiszen KIRABOLTÁK, mint minden minden helyet,ahova a fehér "ember" , csak betette, azt a kapzsi mocskos pracliját!!!
verőce21
@tulipan: (15:37) Ki is rabolták, mint előtte és utána minden háború velejárója volt.
De a te állapotodon ez már nem segít!
tulipan
@verőce21: Megnyugtattál, hogy a mocskos, narancsos, mentegetés megvolt! Kipipálva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.