Az április 30-i határidőig ennyien nyilatkoztak arról, hogy a jövőre megalakuló közigazgatási bíróságokon folytatják a munkát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Örvendek, hogy a Velencei Bizottság is így gyönyörködik a pávatáncban. Szép is az. Velencei Bizottság: Nincsenek hatékony fékek és ellensúlyok a közigazgatási bíróságokról szóló magyar szabályozásban. Pedig ha felállnak a közigazgatási bíróságok, akkor rendkívül kiterjedt hatáskörök koncentrálódnak majd kevés érintett kezében - mondják. De hülyék vagytok, öcsikéim, hát éppen ez volt a cél. Világos? Világos. Rákosi Mátyás pajtás is elégedetten csettintene most, hiszen már titkot sem csinálnak belőle: hadat üzentek a bírói függetlenségnek ,éljenek a közigazgatási fideszes bíróságok és hangosan kényszerítik a bírókat arra, hogy döntsék el, ki mellé állnak. A gecinikus előadás részeként azon a napon, amikor a bíróságok függetlenségét garantáló törvény elfogadásának évfordulója van. És igen, még mindig nem ez a legalja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Nem ma kezdted a lapolvasást, lehet, hogy ezekről a témákról nem olvastál? Nincs annyi időm, hogy kívánságodra én járjak utána, és összegyűjtsem neked.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Az előbbi ma, 19:08 hsz-hez:

A Vörös iszap eset ugrott be, ezzel kezdte Orbán a kormányzását. Már aznap "megállapította", ki a felelős. Azóta, több eljárás volt, időnként felmentik őket, és várhatjuk még mindig a végét. De Orbán már akkor megmondta.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Így van nem ma kezdtem olvasni és tudom hogy mi az ami hihető és mi az ami csak kampányduma.
...a másodikra...
Miért ne állapíthatta volna meg Orbán (persze csak úgy magánszorgalomból, mert törvényes ereje nem volt a megállapításának), hogy szerinte ki a felelős ?...vagy ma a kelekótyeferi miért állapíthat meg mindent
(családostól, nejestől), hogy ki miért felelős ?...ő is elmondta amit akart ma a kelekótya család is elmondja amit akar...vagy szerinted nem így kéne ?
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: tegnap, 19:23

A "kelekótya család" véleménye nem érdekli a bíróságot, Orbán véleménye már befolyásolás, többnyire "parancs".
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...ne idegeld magad...csak neked lesz rosszabb...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.