Évente nyolc-tízezer gyerek kerül Magyarországon állami gondozásba, jó esetben nevelőszülőkhöz. Pedig van arra jó, nemzetközi példa, hogy lehetne leállítani ezt a folyamatot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@Nessy:
.
Ezektől semmi nem várható el!
.
Ujj gyakorlattal "csak" megosztjuk egymással a gondolatainkat. Számomra legalábbis jót tesz KÉT AGYI TROMBÓZIS UTÁN!
Nessy
@tudode: Reméljük, még egy darabig büntetlenűl megtehetjük! :-))
szegfue
Nagy valószinüséggel a cigánygyerek vannak többen állami gondozásban. Amelyik családból "kiemelik" a gyerekeket, ott a szülők sem dőzsölnek, mert általában a cigány embereknél nagyon fontos a gyerek, tehát pl. éhezik mindenki. Persze erre lehet mondani, hogy dolgozzanak... de mégis mit szakma nélkül. Ezeknek az embereknek legalább a betanitott munkás szinten kellene lenniük, vagyis erre is pénzt kellene áldozni. Bár egy kis településen, vagy annak a környékén még szakmával sem tud elhelyezkedni, mert nincs munkahely. Ahogy a "kihalt" falvakat próbálják a CSOK-kal betelepiteni, hát ezek a családok sem tudják majd munkahely hiányában fenntartani magukat. Egyébként az is érdekes, hogy a családvédelmi szervek évekkel ezelőtt a "fényevéssel" nevelt gyermek életveszélyét nem vették észre, talán mert ez a család nem volt szegény?!
szegfue
@Shikari: "Majd ha megtanultál viselkedni, esetleg beszélgethetünk."... csak idézlek...
szegfue
@Shikari: Egyébként semmi közöd hozzá, de képzeld az vagyok anyai ágon, szerb apai ágon! Egyébként akkor is magyarnak születtem, ha ez Neked nem tetszik! Ezzel együtt nem vagyunk egy sulycsoportban... a Te "értékrended" igen távol esik az enyémtől...
Aki Én
@Shikari: 09:56 Na, akkor ezért majd kapsz a nemzeti vajdádtól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.