"A vasárnapi választást meg fogjuk nyerni, ugyanis az EP-választás európai küzdelem, nem hazai, és szerencsére Európa nyolcvan százaléka úgy gondolkodik, mint mi" – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke Európa, maradunk! című országjáró kampányának hétfői, dunaújvárosi állomásán.

Gyurcsány: Orbánék csak a mandátumok 20 százalékát szerzik meg
Fotó: Soós Lajos/MTI

Gyurcsány Ferenc a Munkásművelődési Központ udvarán megtartott fórumán azt mondta, hogy a Fidesz önmagához képest jól fog szerepelni vasárnap, de egész Európa a fontos, "ott a megszerzett mandátumuk, akármennyi is lesz, önmagában semmit sem fog érni". Kijelentette, hogy

Orbán Viktor "szélsőjobbos szövetségeseivel együtt" legjobb esetben húsz százalékát szerzi meg a mandátumoknak, a többi az "európai pártoké" lesz, mint amilyen a DK is.

Az ellenzéki politikus azt mondta: a DK eddigi legjobb választása elé néz, mert jelentősen nőtt a támogatottsága, ma már csak az a kérdés, sikerül-e az eddigi két képviselői helyhez még hozzátenni.

Gyurcsány Ferenc arról is beszélt, hogy a kampányban a "legvilágosabb álláspont" a Fideszé a nemzetek Európájával és a DK-é az Európai Egyesült Államokkal. Hozzátette:

európai ügyekben a Jobbiktól a Momentumig minden ellenzéki párt nagyjából ugyanazt képviseli, ők ezzel mondanak többet.

Jelezte, az Európai Egyesült Államok közös európai gázvásárlásról, egységes banki transzferdíjakról, családipótlék- és nyugdíjminimumról szól, nem többről. "Szó sincs a nemzeti szuverenitás elvesztéséről, a lobogónkat, a Himnuszunkat nem veszítjük el, és amitől magyarok vagyunk, az sem fog megváltozni az Európai Egyesült Államokkal" – fogalmazott. Hozzátette: Orbán Viktornak az a baja vele, hogy félti a birodalmát, hisz abban tőle független erő nincs, azon kívül viszont ott van az Európai Unió, amely egyetlen hatékony ellenszere a magyar kormányfő birodalomépítésének.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Gyurcsánynak tökéletesen igaza van!!! A nemzeti nacionalisták a leg veszélyesebbek Európára!!! És orbán közéjük tartozik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Nekik ez a "természetes", hogy állandóan és mindenhol lopnak, csalnak hazudoznak a kapzsi narancsos férgek!
b1.blog.hu/2019/05/23/magyarorszagon_rendszerszintu_a_korrupcio_mondja_orban_embere?ajanlo=1
tulipan
A Fidesz-KDNP koalícióra szavazni NAGY VESZÉLY félnetek jó lesz!
Hja, hiszen ami a ezeknek a narancsos férgeknek nem tetszik, az ugyibár nincs is?
hirklikk.hu/kozelet/strache-ugy-a-fid...
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te seggnyaldosó, narancsos a kazánfütő s kovács? hivatsáoss myomi??szokásod szerint szolgálatba ? szolgálatba vagy propagandista, és megint csak magad alá vizeltél ? Ejnye, vegyé' mán magadra a nadrág alá egy pelenkát!!
tulipan
@durbincs: Hja, te narancsos romány seggnyaló, félfarok, most aztán magad bizonyitod be, hogy onnan a romány Ploestiből picsogod ide a narancsos bér-baromságaidat!!! :)))))) Te agyatlan picsogó ott lent a bányába nem éppen a rettenet a eszedről vagy hirhedt, Azt', Pár bani-ért meg lepöksz bárkit ? Manapság mennyi a is bani/fillér árfolyam?? Te hivatásos narancsos hazudós nyomi? Nem vizelj már be a nadrágodba állandóan, olyan gusztustalanul néz ki, inkább vegyél fel pelenkát!
tulipan
Nnnna, Ti narancsos seggnyaldosó HANTABOY-ok! Hun is van hát az a "hagyományos" jobbos 2/3???

mfor.hu/cikkek/makro/nem-lehet-oszinte-orban-viktor-mosolya.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok