A szegényebbek inkább demokráciapártiak, a gazdagabbak egyre nyitottabbak a diktatúrára. A szegényebbek elégedetlenek a mostani demokráciával, a gazdagabbaknak viszont nagyon tetszik. Egy frissen megjelent kutatásból úgy látszik, mintha két párhuzamos ország létezne egymás mellett, annyira eltérően ítélik meg kormánypártiak és ellenzékiek az ország helyzetét. Egy valami mégis összeköti őket: imádják a Kádár-rendszert. 

(Forrás: Abcúg)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magát kétharmadokon átívelően a magyarokkal azonosító korrupt zsarnok, aki személyes pénzéhségének rendelte alá a magyar és európai adófizetők pénzét. uploads.disquscdn.com/images/5046832cd0f398ec52ae6d14c223f5afbc4f369c70100a5380f0456e488128f7.jpg?w=600&h=384
"Nincs nagyobb dögvész egy államban, mint a vallási buzgalom, erkölcsösség nélkül" Mondotta Jeremy Bentham filozófus...A csúti hordóhasú, széthízott gazember is a kereszténységgel riogat. Ha lenne egy valóban konzervatív keresztény párt, akkor a Kövér László önműködő bajusza biztosan nem kántálhatna most éppen arról, hogy ebben az országban mindenki hazátlan aljadék, aki nem "CsakaFidesz". Akárki, akármit mond, ezeknek tényleg az első Magyarország! A nemzeti vagyon javát már haza is vitték, nehogy ellopja valami jöttment migráns. Csak a gondoskodás folytatólagos: Papnak palota, szegénynek börtön. És Magyarország ebben a gondoskodásban is jobban teljesít, mint a példakép kormányzó úr őfőméltósága és háza népe. Mert az ezer holdakat, a császári udvart nyelvükön hordozó labancok nemzedékeken át hajlongták össze szabadon, míg a mostaniaknak az „elmúltnyócév” is elég volt az ezres földbirtokot kiérdemelni. Hektárban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: 11:28 kaptál egy lájkot. De akkor miért imádod?
kulabombaafityiszre
Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék, s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.

Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.

Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!…
Ady Endre
Nagyváradi Napló, 1902. január 31.
Jozefina
Ezek se normálisak!!! Még hogy diktatúra??
vacsi
@Shikari: Így igaz! Én is annak a híve vagyok,hogy dolgozni kell a pénzért - és a fizetésből meg kell tudni tisztességesen élni, gyerekeket nevelni! Lopni meg természetesen nem szabad, sem egy tyúkot, sem mást!
painful
Én nem vagyok egy Einstein... na jó, de igen.
Csak én nem arra használom a plusz tudásom, értelmi képességemet, amire a nagy előd.
(kicsit fellengzős voltam, mi?)
De ma már bárki bármit mondhat.
Ez a kommunikáció vége.
Több a hazugság, mint az igazság.
Ez a kommunikáció, a hiteles tájékoztatás vége.

SOHA NEM VOLT ANNYIRA HAZUG A VILÁG MINT NAPJAINKBAN.

Nincs egészséges viszonyítási alapod - csak a mindenkori aznapi hazugságok özönéből szűrheted ki a lehetséges igazságot.
De a lényeg - már úgy elborított a szenny mindent, hogy nem tudsz különbséget tenni igazság és hazugság között.

(én tudom, hogy mi ennek az oka - olvasd a blogomat... természetesen nem osztom meg veled a blogom elérhetőségét, ezért nem is tudod olvasni - sajnálom !!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok