A hivatalos nyilatkozatokban optimista az LMP, azonban beszéltünk olyan párttaggal, aki szörnyű estére számít.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Tragédia, siralom vérhányás?Vérhányás? Melyikőtök gyomra lyukadt ki ilyen hirtelen, mert korábban ilyen nagy szavak nélkül "leszállítottátok" egy évvel ezelőtt a kétharmadot. Most ez vissza fog várhatóan ütni. Le és bedarált a fidesz benneteket is. A mór megtette kötelességét, a mór mehet, mert egyrészt a megvezetett ex szavazóitok nem felejtenek, másrészt a fidesznek sem kelletek már.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@kereső: Nekik is, már ami még maradt belőlük a Mi Hazánk kiszakadása után...
lampa laz
@kereső: @Commenter: Ez azt jelenti, h lassan sikerül az ellenzéket leváltanunk, aztán jöhet a fidesz.
kereső
@lampa laz: milyen ellenzéket? Az lmp, és a jobbik? A két "szatelitet" küldték el a választók a búsba- most már jöhet az anyapárt. Az mszp- meg ne hazardirozzon-és végre rakja ki a pártból a fidess téglákat- hanem menjen Jávor az EP-be, Újhelyi meg csináljon egy Mszp-t,képes rá.Szanyit meg felejtsék el.
Commenter
@kereső: Ha az MSZP nem rakja ki a téglákat akkor elveszett. De vonatkozik ez minden még nem szatellit ellenzéki pártnak is ez lesz akkor a sorsa.Narancsgyarmat lettünk valóban, sajnos. Ha orbánt vki vagy vkik az útból el nem takarítják, akkor kihalásos alapon fog uralkodni, sőt dinasztiát alapít. Az lmp (esetleg a jobbik is)meg, mint a kdnp majd feltámad a fideszen belül. Ennyi.
lampa laz
@kereső: csak a férgesére gondoltam. A DK sikerének örülök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.