Az MTA kutatóintézeteinek elvételéhez hasonlóan, erővel, az érintettek teljes tiltakozása mellett nyúl hozzá a kormány Magyarország legnagyobb közgyűjteményéhez, a Természettudományi Múzeumhoz is. Az intézmény Debrecenbe költöztetéséről korábban csak elképzelések szintjén volt szó, ám a hvg.hu információi szerint immár eldőlt, hogy a múzeumnak mennie kell Budapestről. A kormányzati érvelés pedig félelmetesen hasonlít az akadémiai vitában látottra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mikor a butaság buzgalommal párosul!! =))
vacsi
Óriási ötlet! Mondjuk, egy dunántúli helységből egy család eddig megtehette, hogy vasárnapi kirándulásként felutazott a gyerekekkel pl. a Természettudományi Múzeumba, alaposan szétnéztek, és estére hazaértek. Ezentúl lehetetlen lesz megjárni egy nap alatt, minimum 3 nap lesz szükséges hozzá! Azaz csak a tehetős családok, az iskolai szünetben tehetik meg! Hol itt a családbarát kormány?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.