Korábban arról szóltak a hírek, hiába a felfüggesztés, a Fidesz EP-képviselőit nem bünteti a Néppárt. Kiderült, a magyar kormánypárt EP-képviselői nem tölthetnek be vezető pozíciót az Európai Néppárt frakciójában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Még meg sem alakult az új! néppárti frakció. Akkor? Majd holnapután gyerekek- a tények ismeretében lesztek szivesek hireket közölni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Shikari: @Shikari: Hülyegyerek! Nem veszel észre semmi a nagy narancsködben! Hiszen, azért könyörögte be magát Weberhez, mert attól reszket, nem kicsit, de NAGYON, ha nem jön a pénz,akkor egy olyan válsághelyzet kellős közepébe találja magát. mint amilyenbe Gyurcsányék csöppentek és akkor valakik ugyanazokat módszereket felhasználva (gondosan tanulmányozva Macchiavellit), mint amiket Ődagadtsága alkalmazott 2006-2010 között, pláne most még az elmúlt 9 évi tolvajlásukat és a végletekig POFÁTLAN CINIZMUSUKAT is kiteregetve, simán ellenük fordíthatja az ország népét!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.