A magyar kormány igen furcsa üzletre állt össze a svájci hajózási cégóriással, a Viking az egyik legnagyobb bevételi forrása a budapesti kikötőknek, de közben viheti a kikötők nyereségét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mrfingusz
@Eriksson: valószínű hogy a magyar adófizetők,csak nem gondolod hogy a csuti O1G
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Commenter: Nem olcsó játék, az már biztos.
Commenter
@Eriksson: Tragédia ez...viszont az emberéletek, a tönkretett családok. Azt nem tudják beárazni.
Eriksson
@Commenter: Olvasni, hallani, hogy szerencsétlenül járt emberekkel kapcsolatosan ennyi meg ennyi kártérítést követelnek, vagy fizetnek ki. Már többször elgondolkodtam azon, hogy hogy lehet megállapítani összeget? Mennyi az annyi? Sok, vagy kevés? Szóval tényleg nem lehet beárazni.
Commenter
@Eriksson: Valahogy, valakik mégis beárazzák. Függ ez kortól, nemtől, egészségi állapottól, jövedelemtől ha csak a biztosítókat az egészségpénztárakat veszem alapul. De azok számára, akik számára elveszett egy megismételhetetlen ember, és kettétört egy élet, beárazni nem lehet. Egyszeri volt, ahogy a magyar matróz édesanyja nyilatkozta "fel sem tudja fogni". Nem bizony. A gyászmunka az itt maradónak is a sírig tart.
Eriksson
@Commenter: Szerintem az érdekérvényesítő képességtől függ.
Itt pl. Magyar doktor lett megbízva a család képviseletével és meglásd, kő kövön nem marad ha nem lesznek rendben a dolgok.
Amely családnak pedig nincs pénze sztárügyvédre, ott nem annyira értékes az élet kártérítésileg.
Commenter
@Eriksson: ez úgy lenne fair, ha már egy életeket ugyanazon tragédiában beáraznak akkor minden hozzátartozó ugyanolyan kártérítést kapjon. Vonatkozik ez a túlélőkre is. De nem egy fair világban élünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.