A Budapesti Rendőr-főkapitányság vízirendőrei a Készenléti Rendőrséggel, valamint a koreai katonákkal, parti őrökkel és tűzoltókkal együttműködve továbbra is folytatják a keresést, a Duna Budapesttől délre eső 215 kilométeres szakaszán.

Magyar rendőrök és koreai katonák keresik tovább a Hablány áldozatait – videó

A megfeszített munka kiterjed a folyóra, valamint az ár- és hullámterületére egyaránt.

A hajókkal és motorcsónakokkal a vízen keresést folytatók állandó együttműködésben vannak a parti kutatást, illetve a légi felderítést végző rendőri egységekkel, folyamatos kapcsolattartás mellett, szisztematikusan, szünet nélkül végzik a keresést.

A két ország együttműködésében, az összes bevethető hajóval végzett keresés megállás nélkül, továbbra is folytatódik a fővárostól délre eső teljes Duna szakaszon.

Forrás: police.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
" Akár tetszik ugyanis neki (vagy nekünk), akár nem, azzal a politikával, amit folytat, az egyszemélyi irányítással, amit kialakított, az országban jelenleg ő a gazda - nem csak akkor, ha valami jól sikerül, hanem akkor is, ha tragédia történik."
@Horizont: Nem mondom egy szóval sem hogy egyszemélyi irányítás folyik
Itt a maffia irányít ez a balfasz pohos csak falaz ehhez a cirkuszhoz. Ez egy összehangolt masszív átverő só, ahol a média irányításával átvernek mindenkit. Fölösleges minden vita, és érv itt egy alvilági banda dirigál, ez a szarjankó csak egy bábu, akinek néha odatolják a mikrofont, hogy elolvassa amit leírnak neki.
Ezért kísérik mindenhová, és védik minden szavát és irányítják minden megnyilatkozását.. Nem mondanám hogy magatehetetlen, de rendkívül gazember hazaáruló.
Sámannus
"És mindehhez Orbán Viktor annyit tudott hozzáfűzni: „Sokat gondolkodtam azon, miért rázta meg ennyire az országot a tragédia, és arra jutottam, hogy talán azért, mert az áldozatok a vendégeink voltak, a magyar pedig vendégszerető nép, és most azt látjuk, elveszítettük a vendégeinket, ezért a gyász.”
@Horizont: Bizony itt is a maffiának falaz. Szándékos gázolás történt, vagy a kapitány volt alkalmatlan a feladatára.
Menteni nem tudja a helyzetet, de a maffia a tökét fogja, ezért nem csinál csak látszatintézkedéseket.
A vendégek pedig a baksist jelenti nekik, vagy a maffiának kereskedelmi versenytársakat a kis hajók jelenléte.
Nem nehéz kitalálni mi rendíti meg ezt az országot. Az, ha a maffia nem jut a pénzéhez. ezért szedik szét az Akadémiát, kiszórják a nemzeti intézményeket az épületeikből, le rombolják a jóléti rendszereket.Elvesznek mindent amit megkívánnak.
Ez a pohos hazaáruló meg csak és kizárólag őértük aggódik. Bizony ha a hatalma véget ér, ezt az embert a maffia fogja kivégezni, mert mindenki aki körbe veszi úgy tud megmenekülni a felelősség elől.
papa.49
@Horizont: @Sámannus: A lényeget jól leírtátok !!!
papa.49
Azért azt a kutatást már régen ki kellett volna terjeszteni a Duna alsó folyására is, mert azok a testek már akár a Fekete tengerben is lehetnek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.