Milyen a minőségi tea? Az ismert teafajták, a fekete, zöld, oolong ( kifejlett levelekből készülnek), fehér ( friss hajtásokból készülnek), a Camilla sinensis nevű örökzöld cserjéből származik. A feldolgozás módja határozza meg az általunk fogyasztható tea színét. A jó minőségű zöld tea kivételes bánásmódban részesül a feldolgozás során. A zöld teát nem fermentálják (nem erjesztik) csak sütik, szárítják. Ennek köszönhetően megőrzi kedvező tulajdonságait, a hasznos hatóanyagait. Mit vegyünk figyelembe, ha a legjobb tea márkát keressük? Több szempontot is érdemes szem előtt tartani a legjobb minőségű tea kiválasztásánál: Mi a célunk a teával? Milyen élettani hatással rendelkezik a tea? Milyen a színe, állaga, aromája? Honnan származik? Milyen eljárással dolgozzák fel a teát? A minőségi zöld tea nagyon egészséges! A zöld teának nagyon sok kedvező élettani hatást tulajdonítanak. Van közte, olyan, ami már tudomány is alátámasztott, más hatásokat hosszú múltra...

Forrás: mmatcha.hu
Feltöltő: Juditok
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.