Kálmán Olga online reklámjaira messze több pénz ment el az elmúlt hetekben, mint a rivális Karácsony Gergely és Kerpel-Fronius Gábor hirdetéseire – írta meg a 24.hu.

Magasan Kálmán Olga nyerte meg a reklámversenyt

Kálmán Olga független, a Demokratikus Koalíció által támogatott főpolgármester-jelölt az aHang vitáján Budapesten, az Átrium Színházban 2019. június 19-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A június 23-i napon Kálmán Olga 1 235 000, Kerpel-Fronius Gábor 564 000, Karácsony Gergely 170 000 forintért hirdetett a Facebookon.

A Kálmán Olga-kampány az előválasztás teljes időszakában is jóval intenzívebb volt, mint a többieké. A május 25. és június 23. között eltelt 30 napban összesen 7 millió 293 ezer forintot fizettek a Facebook-reklámokért, míg a Momentum jelöltjére 4 millió 139 ezer, Karácsony Gergelyre pedig 3 millió 77 ezer forintot költöttek.

A 24.hu hozzáteszi, a Kálmán Olgát támogató hirdetéseket négy forrásból is finanszírozták. A legnagyobb hirdető természetesen az újságírónő saját hivatalos oldala volt, de a szintén nagy támogatást nyújtó DK mellett Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc oldala is beszállt a reklámversenybe.

Forrás: 24.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Akkor most mi van??? Talán tessenek összehasonlítani a kormány propaganda reklámjainak költségeivel, v a fidesz bármelyik választási reklámjaival, mert ezeket milliárdoknak hívják ám és ami a legpofátlanabb ebben az az, h a mi pénzünkből fényezik magukat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Kálmán olga egy nagy lófaszt nyert...mert aki azt hazudja, hogy nem talált megfelelő ruhát, hogy a kamerák elé állhasson, az hazug...

Kálmán hiteltelenné vált, Gyurcsányék ebből a szarból soha nem tudják kimosni...méghogy nem talált megfelelő ruhát...pffff..
Klubtag
Valaha kedveltem ezt a nőt, de mára már nem tartom sokra. Bár néha még felcsillantja újságírói kvalitásait, de a "varázs" oda...link és gyermeteg lett.
DK-nak üzenem - kidobott pénz volt és nekik sem használt...
Szeparepa2
Minden téren egyértelműen messze Olga volt a legjobb illetve a legjobb és legalkalmasabb kihívó ennek az agyhalott szarbáncsicska vén pojáca majomnak... azonban az a bibi, hogy TÚL KÉSŐN DOBTÁK BE, releváns tapasztalat nélkül, és tán az sem volt túl előnyös, hogy a Gyurcsány banda tette... Ha letolt volna mondjuk kb fél év kemény kampányt előbb az Olga, senkinek SEMMI esélye nem lett volna ellene... Ő lehetne, és remélem lesz is mielőbb, Budapest nagyasszonya, óvó-védő, gyengéd, bölcs anyukája... azt sem bánnám ha indulna miniszterelnöknek is majd... az első VALÓBAN alkalmas jelölt volna a magyar történelemben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok