Túl sok problémás gyereket szórtak ki az iskolák, és tették magántanulóvá, ezért kell ezen változtatni, mondta el Rétvári Bence államtitkár, miért szünteti meg a kormány a magántanulói jogviszonyt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Magántanulói jogviszony megszüntetése,-utolsó szög a koporsóban,-mielőtt megtörténik
a szabadság maradékának temetése?
tudode
Stop!
.
Ebben az elátkozott országban csalók a rokkant nyugdíjasok, azok, akik közmunka mellett nem érnek rá LOPNI, a zámLOMPOLGÁROK, akiket pénzmosással szándékoznak elkapni nem-e a TERRORISTÁKAT támogatják, a civilek, valójában mindenki aki a NER-eseken kívül mindenki aki él, és mozog, miközben a fehérgalléroSOKK a NEMZET APJÁNAK a bányájában "dolgoznak"
.
www.google.hu/search?source=hp&ei=CswUXbzHPMOvrgTCgJzYCw&q=ner-tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER-tagok&gs_l=psy-ab.1.0.35i39l2j0i30.527950.531175..534360...1.0..0.117.812.9j1...0...1..gws-wiz...10..0j0i131j0i67j0i19j0i30i19j0i13.EFyUTNwoZpk
.
Hogy is van az, hogy VÁDASKODUNK, VÁDASKODUNK, és a rácsos ablakok közül nem kandiKÁLNAK ki azok, akiknek már rég ott lenne a helyük!
RonaGyuri
ha a visszaélések miatt meg kell szüntetni valamit, akkor ez az ország hamar be lesz csukva! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.