Timothy Garton Ash elfogadhatatlannak tartja, az európai adófizetők pénzéből rombolják le az európai alapértékeket. A világhírű angol történész, Timothy Garton Ash interjút adott az Euronews-nak, amiben kifejtette, hogy miért kell megállítani Orbán Viktort. „Véleményem szerint Magyarországon már nincs demokrácia. Gondoljanak bele. Az Európai Unió egyik tagállama, ahol nincs demokrácia.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S ez már kívülről is ilyen egyértelmű!!! =))
emerencia
@RonaGyuri: Eddig is az volt csak hagyták elmérgesedni.
kereső
Garton Ash irása nem nekünk szólt. hanem az Eu csúcsvezetőinek.Na .de őket hidegen hagyta eddig is Tavares , Sargentini,által feltárt demokrácia rombolás-a jogállam felszámolása. Na ,de majd most- a három "bölcs" vizsgálódása. Mi a lóxart kell még itt vizsgálódni kedves EPP? Nem egyértelmű a dolog még most sem? Elhiszik, hogy orbán "demokratikus" választáson nyert 2/3-os felhatamazást? Még a 2/3 sem ad felhatalmazást arra, hogy csináljon egy egypárti "alkotmányt", hogy megváltoztassa egy ország demokratikus berendezkedését- és ismét pártállamot épitsen ki, és egy avitt és rendkivül káros és veszélyes ideológiát csempésszen vissza suttyomban Európába., aminek legutóbbi következménye 50 millió ember halála volt. Nem tűnik fel, hogy orbán a "legnagyobbaktól" tanul?- mussolini,hitler, sztálin?
Kappele asszony már évekkkel ezelőtt felhivta erre a figyelmet. Ha az eu vezetői nem hallották meg a magyar ellenzék hangját,és a nem figyeltek a nem orbánra szavazókéra, azért azt meghallhatták volna. Ehelyett pénzelték egy diktatúra kiépitését, és konszolidációját.A történelmi felelősségük ez ügyben "elévülhetetlen"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.