Öt órán át utaztattak egy frissen műtött szívbeteg férfit egy betegszállító autóban - erről a férfi egyik rokona. A műtét Budapesten történt de helyhiány miatt a beteget Balatonfüredre helyezték át. A betegszállító autó délelőtt 11-kor vette fel, majd a kocsi csaknem 3 órán át járta a várost további betegekért, és csak ezután indultak el Füredre. A járműben nem volt légkondícionáló, és szabad hely sem, így a csomagokat a betegek lábához szorítva szállították. A szívbeteg férfi rosszul lett az úton de a sofőr nem tudott neki segíteni.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
De mint a csutitetű megállapította ,,világszínvonalú a magyar betegek ellátása,, persze ebbe a ,,SZÍNVONALBA,, ez az eset is beletartozna !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@CsipkeRózsa: Igaz. Arról hogy a mentők is milyen nagy bajban vannak, nem csak Dr Kunetz tudna "mesélni" hanem a Honvéd sürgősségijéről azonnali hatállyal kírúgott Zacher főorvos is, aki most mentősként dolgozik.
CsipkeRózsa
@F_Viktor: Igen, hiszen a sofőr nem tudott mit kezdeni a rosszulléttel.
F_Viktor
@CsipkeRózsa: Kafa... Vagy a minden országot letaroló gazdaságúaknál a szívműtét utáni kockázat már kisebb, mint egy foghúzásnál?
Commenter
@F_Viktor: Egy foghúzásba is bele lehet halni.
F_Viktor
@Commenter: Igaz, de egy szívműtét esetében nagyobb az esély, hogy azonnali orvosi segítségre van szüksége a betegnek. ;-)
Commenter
@F_Viktor: ez így van, én csak arra írtam hogy még egy szimplább beavatkozásnak is van kockázata. Nem úgy ülsz be a fogorvosi székbe, hogy ezt nem éled túl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.