Ugyanakkor Járóka gratulált a DK politikusának a megválasztásához.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem is értem Dobrev Klárát, hogy nem gratulált Járóka Líviának, amikor a fidesz vezére és a sameszai olyan szeretettel fogadták már a jelölését is, amit meg is üzent a Viktor a lovagkereszttel felcicomázott Zsóti szájával kimondva:
"Bayer Zsolt: Az ellenzéki szavazók agy nélküli moszatok, Dobrev Klára pedig egy rikácsoló banya!"
Ezek után valóban illetlenség volt nem "visszadobni kenyérrel", ahogy a mélyen meggyőződéses keresztény Orbán, és a még mélyebben vallásos vezetőtársai tennék.
verőce21
Vajon mit szeret Brüsszel annyira a Szemkilövetőnében? Újabb állomásához érkezett a Böszme-házaspár asszonyának mesés politikai karrierje: alelnököt faragtak belőle az Európai Parlamentben!

Lázálmuk egy megvalósíthatatlan Egyesült Európai Államok. Mivel az európaiak 80%-a nem kér belőle ezért belátható időn belül nem is fog ez megvalósulni. Európa nem Amerika ahol mindenki nemrég betelepült szerencsevadász, hanem ezer éve önálló államisággal rendelkező országok halmaza.
Peller Anikó
Ez a Járóka megszavazta Dobrev Klára EP-alelnökségét?

Ugye nem, rohadék félretorzító gyurcsányozó szemét ládák.
verőce21
@Peller Anikó: Járóka legalább gratulált Dobrevnek, Mélydékás!
verőce21
Gyurcsánynak is fergetegesen gyors volt a felemelkedése.
Gyors felemelkedés = háttérhatalom.

Van egy elég széles réteg Európában, akik a háttérhatalom ideológiáját követik úgy, hogy arról nem is tudják, hogy az, vagy ha igen, akkor tagadják. Ők a balosok, liberálisok, zöldek, az európai egyesült államok hívei. Na ők minden aljasságra képesek, és hát ebbe a társaságba lássuk be, szépen beleillik a dk és a Böszme-házaspár.
Peller Anikó
Járóka Lívia nem szavazta meg Dobrev Klára EP-alelnökségét.

De miért is tette volna? Hiszen bizonyára nem erre kapott utasítást, te már csak tudod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.