A Fidesz-kormány családtámogatási rendszere eddig összességében keveset segített abban, hogy több gyerek szülessen az országban - állapította meg az Európai Bizottság tanulmánya.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Nem ezek az igazi kérdések, hanem az, hogy akinek gyerekei születnek, azokat hogy tudja felnevelni. Amennyire én látom, az országban rohad le minden: az egészségügy, az oktatás, a tudomány, a kultúra. Ha engem kérdeztek volna, ezek tisztességes szintre (legalább az "átkosban" biztosított szintre) hozását javasoltam volna, mint a gyerekvállalás feltételeit. És persze, a tisztességes munkáért tisztességes bér elve a, ami a legfontosabb. Mert ugye, aki közmunkát végez, az is tisztességesen dolgozik, de a béréből nem tud gyerekeket nevelni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@tulipan: Már bocs, de miért az irodákkal jössz? Sok-sok nő (szinte csak nők) dolgoznak közmunkásként, elismerem, nagyon fontos munkákat, de ennek fényében kellene megfizetni is őket, hogy abból a gyerekeiket tisztességgel nevelhessék! És nehogy azt mondja valaki, hogy ezek mind tanulatlanok, léhűtők, munkanélküliek, mert nem igaz! szép számmal vannak köztük érettségizett, sőt diplomás nők is, akiknek egyetlen "bűnük", hogy megöregedtek, de a bűvös számot, a nyugdíjkorhatárt még nem érték el! Így lehet alázni őket, szinte ingyen dolgoztatni, most pl. a tűző napon (!), annyi pénzért, amiből csak Matolcsy tudna megélni - meg is érdemelte a díszdoktori címet valamelyik gagyi egyetemnél...
papa.49
@vacsi: Lehet hogy durvábban fogalmaztam, de másból nem értenek a fütyiszek !!!
Aki Én
@vacsi: 19:06 Ezt ők is tudják, de ez csak egy újabb propagandafogás a hatalomban maradás érdekében. Eszük ágában sincs javítani az általad említett dolgokon.
tulipan
@vacsi: Bocs, de én valódi munkára gondoltam valódi bérért, aymit jelentősen emelni kéne, nem pedig a propaganda célú, harsogott adó-l és járulék levonások elengedésére! Ha lettél volna mostanában okmányirodákban, láthatnád, hogy KÉPESEK NARANCSOS HARAMIÁINK, a nőket naponta, kora reggeltől, késő estig úgy odaszegezni a munkahelyi székükhöz, hogy még PISILNI sem tudnak kimenni,mert akkora az előttük várakozó TÖMEG nyomása, reggel 8-tól este 8-ig!!!
vacsi
@tulipan: Elhiszem, amit írsz. Ezek szerint minden szinten baj van (kivéve egy bizonyos kört)...
tulipan
@vacsi: A közmunkákról nem tudok hozzászólni, nekik nem tudom az időbeosztásukat, fizetésüket, csak gondolom, hogy az első sok, a második kevés lehet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.