Az MTA kutatóintézet-hálózatának erőszakos elvétele után szerintük bárki vállalkozik azok vezetésére, tönkreteszi a szakmai reputációját.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Vizi E Szilveszter azért nem emelte fel a szavát az MTA szétverése ellen mert a kormány őt nézte ki a tudósok felügyeletére. Vállalni is fogja, hiába cáfolja most ezt, azzal, hogy nem is tud semmiről.
kereső
@Commenter: 82 éves! Mi vesziteni valója van már neki? Semmi.Gerince?-volt valaha?
Commenter
@kereső: mi vesztenivalója van? Az egész tudományos munkássága, nemzetközi renoméja, tudós kollégái elismerésének elvesztése. Az hogy nem emelte fel a szavát az MTA szétverése ellen mutatja mennyi tartás maradt benne 82 éves korára. Karrierje zenitjén túl van, fideszessége óta megosztó személyiség.Tökéletes idős báb, csakúgy mint kásler. Edward Gibbon angol történész szerint minden ami emberi, annak fejlődnie kell, mert különben visszafejlődik. Ez van most orbanisztánban: visszafejlődünk egy nagyon rossz irányba, helyre. A hírklikken írta Lovász Péter hogy Magyarország kegyetlen kormányának nem kegyelmez majd a sors. Legyen így.
RonaGyuri
Vizi sohasem volt egy jellembajnok! =))
kereső
@Commenter: 82 évesen már nem igazán érdekli szerintem, amiket leirtál.Tisztában van vele, hogy csak azért kell ő, mert még van a szakmai multjából adódóan reputációja kül-és belföldön.Egyébként meg egy báb lesz- ezt is tudja. Az emberi minőség akkora mértékű edorálása történik mostanság, hogy szerinetm ilyet még nem ért meg Magyarország.És van utánpótlás- nézd mewg az "ifju" kormánytagokat, vagy a legújabb miniszterjelöltet.Elkeseritő.
dr. prédikátor
Ennyi erővel a boxos sikkasztó flórit is kinevezhetnék, mind a kettő gerinc nélküli patkány!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.