Sokkoló tragédia történt a fővárosi Dél-pesti Kórházban. Egy férfi ugrott le az emeletről, majd szörnyethalt a kórház lépcsőházában.

Június utolsó napján vizsgálatra vittek egy beteget egy a Dél-pesti Kórházban, a férfi azonban valamitől megzavarodott. Kirohant a kórház folyosóra, a dolgozók nem tudták megállítani.

Többen utána siettek, ám a következő pillanatban már át is vetette magát a lépcsőház korlátján. A lábát még sikerült elkapni, megtartani azonban nem tudták már, így a férfi a második emeletről a mélybe zuhant.

Bár a sürgősségi osztály alig pár méterre volt a tragikus esettől, a gyors beavatkozás sem tudta már megmenteni a férfi életét. A kórházban rendőrségi helyszínelés is volt.

Leugrott a másodikról egy beteg a Dél-pesti Kórházban

A hírt a kórház megerősítette a Blikknek, hozzátették, a kórház dolgozói megállapították a beteg halálát. Az ügy miatt vizsgálat indult.

A rendőrség a lappal még annyit közölt, hogy idegenkezűség vagy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják az eset körülményeit.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztrááció)

(blikk.hu)

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@verőce21: Nem a magyarok rovására, a kormány rovására, ami etalonnak tekinti a Fülöp szigeteki diktátort is. Ennek a szerencsétlen ablakon kiugrott betegnek a halála is az o. kormány minősíthetetlen egészségpolitikáján szárad.
Pálinkafőző Rézüst
Megelőzte a kórházi fertőzést. Részvétem a családnak!
verőce21
@Commenter: (13:27) Ne beszélj butaságokat! - "etalonnak tekinti..." - Csak azért, hogy járjon a szád.
A kórházakban pedig minden időben voltak öngyilkosságok. Ez nem az Orbán kormány sajátja! Csak régen nem volt ekkora sajtószabadság, hogy mindent - akár rágalmakat is -, be lehessen írni az internetre.

Ennyi uszítás és rosszindulat miatt - amit te is művelsz itt, a kormány ellen pl., más országokban már régen elvitt volna a titkosrendőrség. (Még nálunk liberálisabbnak mondott országokban is.)
Commenter
@verőce21: itt senki nem uszít,mások is leírták már ugyanezt, te is az ellenvéleményedet..Milyen sajtószabadág? Nagy túlsúlyban van a liberális média valóban, főleg Mészáros óta. Azt ugye te sem gondolod, hogy jó a kormány egészségpolitikája csak azért mert pl. Nagy Feró NER kegyelt lepofozna mindenkit aki az ellenkezőjét állítja. Nálunk pedig nagy örömödre, nincs már semmiféle liberalizmus. orbán kivégzett mindent és felépített egy sajátságos diktatúrát. Bartus László humanistának mondja Kádárt orbánnal szemben-szerinted ez jól van így?
verőce21
@Commenter: Amit írsz a politikában, az nagyon jól van így...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.