"Teljes káosz van az ellátásban. Budapesten, ha az érsebészeti ellátással kapcsolatos problémákat egy 1-től 10-ig terjedő skálán mérjük, 9-est adnék", mondja a hvg.hu-nak Dénes Tamás, a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetének elnöke, aki az egyik budapesti érsebészeti osztályon dolgozik. Gyorsleltárt készítettünk arról, mekkora kihívásokkal küzd az egészségügy egyik legrosszabb állapotban lévő területe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Commenter: A mi fontos arra milliárdokat adnak pl. cirkuszra, nemzeti konzultációra. A betegeknek pedig marad az imádság ha nem tudják megfizetni a magán kórházakat.
Commenter
@Dr plágium: én tényleg azt hittem hogy a cirkuszbiztos kinevezése hoax.De talán mégsem. Ez a kásler nevű sarlatán, kuruzsló, vajákos eszement, tényleg miért nem veti ki magából legalább az orvostársadalom ha már nem váltják le, mert bábnak tökéletes, ledózerolja azt is az eü-ben ami még működött, és megvan a leamortizálódott, lebutított ország ami tehetetlen a hatalommal szemben. Ez orbán és bábjai célja.
Dr plágium
@Commenter: Azon gondolkoztam, mit is tennék ha magánkórházba kellene mennem egy műtétre.
Szerintem csak várnám a halált.
2015 - ben 3810000 ft-ba került a stent amit beültettek, 1254704 ft volt maga a beavatkozás ( lekérdeztem a betegélet utamat.) Szoktam is mondani a dokinak, hogy én egy nagyon drága ember vagyok.
Ilyen összegeket csak a gazdagok tudnak kifizetni. Ha a kórház nem tudja bevállalni anyagi és technikai okokból (orvoshiány) az ilyen műtéteket sok beteg kerül kilátástalan helyzetbe. Mert nagyon nem mindegy hogy milyen módszerrel végzik el a beavatkozásokat.
Commenter
@Dr plágium: örülök, hogy meggyógyultál. Én egyet nem értek: miért nem veti ki káslert magából legalább a hazai és nemzetközi orvostársadalom? Kökény Mihályt le lehet kommunistázni, de ő legalább orvos volt és az maradt, minisztersége után is.Végre megszólal kásler ügyben:
hirklikk.hu/kozelet/egy-hobbitortenesz-nem-felel-az-egeszsegugyert/351993
Dr plágium
@Commenter: Az orvosok jelzik a problémákat, de aki tesz vagy tenni próbál bármit is annak annyi ( pl. Székely dr. )
Commenter
@Dr plágium: vagy Zacher főorvos...Éger meg marad, ő ugye jól képviseli a saját érdekeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.